A hypeandhyper egy designmagazin, amely kelet-európai tervezők és globális márkák kisszériás termékeit válogatja, valamint a designt és kreatív munkákat meghatározó trendeket mutatja be. A válogatás és trendek kutatása során leginkább arra figyelünk, hogy valami nagy odafigyeléssel és tisztelettel készüljön. Szemléletünk középpontjában a termék és a vásárló tisztelete áll, amivel nem összeegyeztethető a tömeggyártás és az öncélúság. Számunkra egyaránt fontos szempont a funkcionalitás, a minőség, a szépség és az egyszerűség.

Ez ugyanakkor nemcsak egy magazin és egy bolt, hanem egy olyan csapat, amely a termékek és tervezők felkutatása során azon túl, hogy leírja és bemutatja, amit talál, tanulmányozza a trendeket, kutatja és ez alapján fejleszti is a vele kapcsolatba kerülő márkákat és termékeket. A hypeandhyper egyszerre lesz magazin és shop, valamint egy think tank és inkubátor.

A hype projekt 2012-ben indult, nonprofit céllal azért, hogy megosszuk másokkal is, amit a designról és kreatív iparágakról gondolunk. A felhalmozott tapasztalat és tudás 2015-re állt össze az alábbi koncepcióvá, amelyet idén valósítunk meg.

Magazin

A magazin fő funkciója, hogy bemutassa és leírja termékeinket és a tervezőket. A szerkesztőség tagjai folyamatosan keresik azokat az új és tehetséges tervezőket, akiket érdemes bemutatni és termékeiket forgalmazni. A számunkra érdekes témákról saját kreatív anyagokat készítünk.

Webshop/shop

A webshop/shop forgalmazza termékeinket. Lényege, hogy a termékeket folyamatosan kollekciókba és lookbookba rendezzük, valamint rendszeres virtuális pop-up boltokkal jelentkezünk. Az első kollekciónk és a hozzá kapcsolódó anyagok 2015 őszén jelennek meg.

Think tank

A magazinban megkezdett kutatás professzionális kiteljesítése. Két-három fős elemző csapat kutatja és írja le folyamatosan a trendeket és az azokat alakító szereplőket, jelenségeket a globális piaci és kulturális trendektől a lokális gazdasági alakító erőkig, valamint a tervezőket érintő jellegzetességeket és eseményeket. Elemzéseinkből negyedévente kiadványt állítunk össze, az első példány 2016 első negyedévében jelenik meg.

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE