fbpx
Nyomj Entert

​​Egy ukrán cipőbrand a kortárs nőiesség képviseletében

Ukrán divatkörképünk következő állomása egy kijevi cipő- és táskamárka: a Hvóya friss, fiatalosan nőies és újra vonzóvá és kényelmessé teszi a magassarkúkat! 

A magas sarkú cipők az elmúlt években szinte teljesen kiszorultak a nők hétköznapi ruhatárából, leginkább alkalmi viseletre korlátozódtak. A Hvóya missziója a kényelem és a nőiesség ötvözése, céljuk olyan darabok tervezése, amelyekben a nők felszabadultak, gyorsak és mozgékonyak lehetnek. Különös figyelmet szentelnek a cipősarkaknak, amelyekkel egy új nőiesség eszméjét szeretnék beteljesíteni. Véleményük szerint ez önazonos, eredeti, magabiztos, de mégsem hivalkodó felfogás. Természetesen a lapos talpú cipők elkötelezett viselői sincsenek kizárva, ilyen fazonokból is találni bőven a repertoárjukban.


A minőségi alapanyagokból, kézműves technikával készült bőrcipők és táskák formavilága a nyolcvanas és a kilencvenes évek trendjeihez tér vissza szögletes orrokkal, tömbsarkakkal és bokapántos megoldásokkal. A darabok alapvetően letisztultak, mégse unalmasan egyszerűek. A nude színpaletta mellett időről időre felbukkan egy-egy izgalmas minta és textúra. A vásárlóknak lehetőségük van egyedi rendelések leadására is: kiválaszthatják a sarok formáját, illetve a cipő anyagát és színét is. A Hyóva Kijev brandhez egy designbolt is kapcsolódik, amelyben saját termékeik mellett ukrán divattervezők ruhái közül lehet válogatni.

Hvóya | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük