paper up x márga bisztró csopak

Az elmúlt években – mindannyiunk örömére – egyre inkább előtérbe kerül a hazai gasztronómiában a háztáji, friss alapanyagok felhasználása és mindez nemcsak a fővárosban, hanem a Balaton környékén is egyre inkább tetten érhető. Az pedig már csak hab a tortán, hogy mindehhez egyre igényesebb csomagolás is társul, és az étterem tulajdonosok a megfelelő szakács kiválasztása mellett az arculat és az étterem belső kialakítására is nagy figyelmet fordítanak.

Ez történt a csopaki  MÁRGA Bisztró esetében is: az étterem letisztult arculatterve Sarkadi-Tóth Ákos nevét dicséri, az asztalokra pedig a Paper Up! tervezője, Koralevics Rita alkotott egyedi kiegészítőket. Rita munkásságát már régóta figyelemmel kísérjük, többek között a június 27-i Hype Store Roofshop kapcsán is írtunk már a márkáról, ami most egy újabb oldaláról mutatkozott be.

A tégla természetes színét idéző, véletlenszerű formájú, papírból készült kenyértartók és egyéb asztali kiegészítők, illetve a szintén papír alapanyagú foglalt táblák tökéletes összhangban állnak a logóval, a gyönyörű kilátást biztosító helyszínnel és az étterem filozófiájával:

Tradíció és modern technológia, gondos, profi vendéglátás, gyönyörű, mégis laza környezetben

Az étterem ételfotóit nézve pedig valószínűleg a tökéletes ízélmény sem marad el.