fbpx
Nyomj Entert

Szavazz a legizgalmasabban formatervezett furnérlemez menőségre!

Döntsd el Te, ki nyerje a Plydesign által meghirdetett ötletpályázat közönségdíját!

A többszörös díjnyertes magyar Plydesign bútormárka rétegeltlemez használati-, kiegészítő- és berendezési tárgy tervezése témakörben várta a pályamunkákat a hazai felsőoktatásban tanuló diákoktól. A fiatal tervezők olyan használati eszközök, illetve berendezési tárgyak és kiegészítők ötletével álltak elő, melyek jobbá, barátságosabbá teszik a felhasználó környezetét, megkönnyítik munkáját, vagy bármilyen egyéb módon érdemben hozzájárulnak életminőségének javításához, emellett pedig jól aknázzák ki a rétegeltlemezben mint anyagban rejlő potenciált. A győztes részt vehet a Plydesign csapatával a Stockholm Furniture and Light Fairen 2022 februárjában.

A Plydesign szakmai zsűrijének döntése alapján öt fiatal alkotó – Barta Fanni, Kovács Anna, Schillinger Laura, Sütheő Áron, Varga Ildikó – került a döntőbe.

Most itt a lehetőség, hogy Te is támogasd kedvencedet egy szavazattal!

Szavazni ezen az oldalon tudsz: kattintással válaszd ki kedvenced, klikkelj a „Szavazok” gombra a lista alján és küldd el szavazatodat október 8-ig. A pályamunkákról és a pályázatról pedig részletes leírást olvashatsz ebben a cikkünkben. Ismerd meg a fiatal tervezőket és ötleteiket, és döntsd el, kié legyen a közönségszavazás első díja.

Szavazni szeptember 8. és október 8. között tudsz, a nyertes nevét az eredményhirdetést követően mi is közzé tesszük itt, a Hype&Hyper hasábjain.