A nő hétszer: bemutatkozott a PLIÉ márka új tavaszi kollekciója

A nő hétszer: bemutatkozott a PLIÉ márka új tavaszi kollekciója

A húsz évvel ezelőtt egy gyermekbalett-foglalkozáson kötött barátsággal indult, mára három sikeres nő divatmárkájaként ismert PLIÉ áprilisban új kezdettel lepte meg követőit: megújult arculattal, újrahangolt webshoppal és a női szerepek sokszínűségét ünneplő kollekcióval mutatták meg, hogy a megszokott mozdulatainkat ideje újragondolni, és ehhez elég néhány friss, különleges, tavaszi ruhadarab.


A PLIÉ Závodszky Dalma és Mihályfi Zsófia ötlete alapján kelt életre 2020-ban. Gyermekkori barátságból nőtte ki magát ez a márka, melyben Dalma, aki a MOME-n szerzett diplomát álmodja meg és veti papírra a ruhákat. Zsófi kommunikációs és marketingterületen végzett majd dolgozott korábban, ezért a PLIÉ életében az operatív folyamatokért felel. Bihari Virág 2021-ben csatlakozott a Pliéhez és üzleti oldalról segíti a márka folyamatos fejlődését. A járvány kirobbanása előtt néhány héttel induló brand az elsők között belevágott az offline mellett az online értékesítésbe is, így az első két év alatt többezer ruhadarab került a magyar divat rajongóinak gardróbjába.

„A márkánk egy fontos igényre válaszol: fenntartható, magas minőségű anyagból készülő, komfortos és mégis rendkívül csinos darabokat készítünk azoknak a vásárlóknak, akik szeretnék tudatos döntések mentén letenni a voksukat egy-egy magyar, tervezői ruhadarab mellett” – mondták el az alapítók.

A most bemutatott, A nő hétszer elnevezésű kollekció a PLIÉ csapatának kutatására épült. Azt kérték a körülöttük élő nőktől, hogy számolják össze, hány szerepben teljesítenek a mindennapokban. Az eredmény meglepő volt: a kutatás tanulsága szerint átlagosan hét szerepben szeretnének a nők a boldogságra törekedni, és éppen ezekre a helyzetekre reagál most a PLIÉ. A tavaszi kollekció friss megoldásokat mutat azokra a hétköznapokra és különleges alkalmakra, amikor egy napon belül más-más szettben szeretnénk magabiztosan jelen lenni. Letisztult ingek, kényelmes pólóruhák, egyedi, de mindig kényelmes megjelenést biztosító nadrágok vagy éppen a korábbi közönségkedvenc overál segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a szerepeihez, személyiségéhez és hangulatához illő darabokat.

Az új kollekció bemutatóját a St. Andrea Wine&Skybarban tartották. A PLIÉ ezúttal szakított a hagyományos catwalk-megoldással és egy élőképet rendeztek be. A képben hét nő mutatta meg, hogyan élik a napjaikat a PLIÉ szettekben: a táncmozdulatokkal eljátszott baráti találkozó nemcsak a ruhák, hanem a nők érzéseinek sokszínűségét, izgalmas hullámzását is színre vitte.

A nő hétszer kollekció elérhető a PLIÉ megújult webshopjában, valamint a márka csapata által megrendezett, havi rendszerességű pop-up vásárokon is.

PLIÉ | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Sajtóközlemény

továbbiak
Építészet, tárgyalkotás és művészet metszéspontjában
architecture

Építészet, tárgyalkotás és művészet metszéspontjában

Hogyan navigál egy tervező a különböző területek között? Hogyan hatnak munkáira a különböző kultúrák? Mi az, ami kimeríthetetlen inspirációként szolgálhat egy sokrétű alkotói tevékenységben? A jelenleg Portlandben élő és alkotó Huber Ákos hivatását tekintve építész, de mindemellett a formatervezés és a rajzolás területén is otthonosan mozog. Interjú! Tanulmányaidat Budapesten, a
Párizs közelebb kerül a természethez ezzel az "élő épülettel"
architecture

Párizs közelebb kerül a természethez ezzel az "élő épülettel"

Párizsban, a Montparnasse sugárúton valósították meg a francia-brazil Triptyque Architecture és Philippe Starck tervei alapján a Villa M épületet, mely növényekkel teli homlokzatával a természetet próbálja közelebb hozni a belvároshoz. Az épület fémszerkezetű gerendákból áll, amelyeken gyógynövényeket, gyümölcsfákat, illetve közepes és nagyobb méretű évelő fajokat helyeztek el. A többfunkciós komplexumot
Holnap startol a Zlin Design Week
design

Holnap startol a Zlin Design Week

Konferenciák, kiállítások, workshopok, partik. Diákok, inspiráló személyiségek – mindenki, aki rajong a design világáért. Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Zlin Design Week változatos programjait 2022. május 6. és 13. között. Május második hetében Zlín a hagyományokhoz híven a design világában tevékenykedők és a téma iránt érdeklődők találkozási pontja lesz. „Miriam van