Be my Valentine I Hype-válogatás

Be my Valentine I Hype-válogatás

Mindenki kicsit viszket ettől a februári szerelmes naptól, ugyanakkor, ha belegondolunk, csöpögős amerikai giccs ide vagy oda, ez is csak egy újabb klassz alkalom arra, hogy meglepjük a szeretteinket, hogy kifejezzük, milyen nagyon fontosak a számunkra. Kedves meglepetés ötletekkel készültünk!

POPpins //
Kiflik pin set

Neked ki a kiflitársad? Kiskifli és nagykifli. Párban járnak. Udvardi Ramónáék legújabb cuki kitűzőjével most még inkább kifejezhetitek, megmutathatjátok, hogy összetartoztok. Fogd a pineket, tépd ketté a kitűző-kártyát, és ajándékozd meg a másik feled!

DOT for You //
Fontos vagy képeslap

Csak két szó. Mégis olyan kifejező. Mikor mondtad utoljára? Nem is emlékszel rá, igaz? Ez most egy jó alkalom, és nem is csak szerelmeseknek. Bárkinek adhatod, akinek szerinted tudnia kell, mit jelenet a számodra. Szuper szép képeslap Puskás Marcell tipójával.

KockaCsoki //
Kézműves csokoládé válogatás

A KockaCsoki egy különleges, társadalmi vállalkozásként működő csokoládé manufaktúra. Munkájukkal az autista fiatalok foglalkoztatását, a társadalomba való beilleszkedésüket segítik. Tizennyolc darabos csokoládé válogatásuk tökéletes ajándék – mindenki megtalálja benne a neki megfelelőt!

Studio Kisinas //
Hexagon Wall

Egy szál virág. Más nem is kell. Tudjuk, mit jelent. Komjáthy Hédi és Komjáthy István kis fali vázájában pedig tökéletesen fog mutatni. Mimóza, tulipán vagy mini szegfű, mindegy, a lényeg, valaki ma gondolt ránk.

Malinovka //
Befejezetlen

Félig üres lapok, kitöltendő mezők, kiszínezhető képek – karikázz, kösd össze, rajzolj, ragassz. Könyvjáték a szerelemről. Legyen ez a Ti belezúgós kötetetek!

Karman Jewelery //
Jacqueline fülbevaló

Ha valami igazán különleges női ékszert keresel, mindenképp nézz körül Kármán Orsinál. Vintage stílusú modern geometria és eme ellentmondás legjobb, legizgalmasabb formái – ez az új DECO kollekció. Szeretettel ajánljuk!