Drón show a koronavírusról

Drón show a koronavírusról

Dél-Koreában 300 drónt reptettek az égen, hogy megköszönjék az egészségügyi dolgozók fáradhatatlan munkáját, és kitartásra bíztassák az embereket.

A július 4-én tartott eseményt a kormány szervezte. A tizenegy perces fényműsor Szöulban, a Han folyó felett zajlott. Ahhoz, hogy elkerüljék a tömeget, a műsort nem hirdették meg előre.

A drónok különböző pozícióiból kirajzolódó ábrák a pandémiát kísérő tevékenységeket illusztrálták, így a maszkviselés, a kézmosás, a távolságtartás és a köszönetnyilvánítás is megjelent izzó fénypontok formájában.

Dél-Korea világszinten példamutató magatartást tanúsított a vírus elleni védekezésben, ennek ellenére itt is regisztrálnak még betegeket.

Forrás: designboom.com

továbbiak
Fák között rejtőző luxuskabinok | TreeHouses
east

Fák között rejtőző luxuskabinok | TreeHouses

Egyre nagyobb az igényünk a természetközeli, nyüzsgéstől mentes elvonulásra és pihenésre – akár csak pár napra is. Ahhoz, hogy inspiráló környezetben tudjunk kikapcsolódni, nem szükséges túl messzire utazni. Noszvaj környéke pont ilyen, a TreeHouses kabinok tökéletes feltételeket biztosítanak a feltöltődéshez, ráadásul az év minden szakában. Mutatjuk! A sajátos hangulatú Noszvaj vidéke
Dűnék és fenyők a Kur-földnyelven
east

Dűnék és fenyők a Kur-földnyelven

Litvánia és Oroszország osztozik a Kur-földnyelv lenyűgöző tájain, melyek első ránézésre összetéveszthetők akár az Atlanti-óceán partjaival is. A 98 kilométer hosszú, a Balti-tengeren nyújtózó Kur-földnyelv kevéssé ismert úti cél, pedig Európa legnagyobb homokdűnéje is itt található. A szelek és a hullámok minden falukezdeményezést maguk alá temettek, míg végül a 19.
Summer in the city | #stayhomecreative
art

Summer in the city | #stayhomecreative

#stayhomecreative sorozatunkat a pandémia idején indítottuk, mostanra már akár át is keresztelhetnénk #dontstayhomecreative-ra, pláne ebben a nagy melegben, amikor mindenki vízpart mellé vágyik. A felforrósodó betondzsungelből azonban nem mindenki menekülhet, így különféle praktikákkal vagyunk kénytelenek átvészelni a fülledt, kánikulai napokat. A folyton zúgó ventillátor, a duruzsoló klímaberendezés vagy a panel