Építészek a fészerben

Az építészeti “branch studio” munkatársai olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy maguk tervezhették és választhatták meg munkakörnyezetüket. Kreativitásuk szárnyalásához -távol a város zajától- egy kis hullámlemezes bódét álmodtak meg.

Brad Wray és Nicolas Russo tervezőpáros nem véletlenül választotta ezt a helyet. Az apró műhely elszigetelve áll egy gyümölcsös közepén, fantasztikus kilátással mely produktív menedékként szolgál a két tervező számára.

small2

small3

A viharvert bádog külső igazi high-tech minimalista belsőt rejt, és az óriási ablakok mögül zavartalan munkát biztosít a környezet. Az épület borítása is tudatos volt, -bár az eredeti koncepció szerint fából készült volna- az építkezés előtt a helyszínen rengeteg régi hullámvaslemezt találtak. Akárcsak idehaza, az apró gyümölcsös telkekről jól ismertek az ütött-kopott összetákolt szerszámos-házak.  Nem az esztétikus küllem, hanem a praktikusság a fő szempont.

A láthatatlanság a gyümölcsösön belül és a nyers, fészerszerű megjelenés segíti az építészek zavartalan munkáját és kreativitásukat.

small1

PLAN