Eurosport rebrand

Az Eurosport a kezdetektől odafigyelt brandjére. Tudatos hatásvadász reklámjaival és baromi látványos átvezetőivel, ütős színeivel talán a legerősebb a sportcsatornák közül. A legutóbbi 2011-es újratervezés óta a csatorna életében az újabb korszak most jött el: az alkalmazások és az ikonok korszakában a logójuk elhagyja a csillagokat, de nem az összeset

Visszatekintve az átvezetőkben megpördülő „E” betűre, az appok logóira, a csillagos „E” előfutára volt a most bemutatott teljesen új Eurosport arculatnak. A most bevezetésre kerülő új CI az adó csúcspontjánál debütál, hiszen egy igazán sikeres évet tudhat maga mögött a csatorna. A rögbi-világbajnokságtól kezdve, az összes jelentős kerékpáros versenyeken át, a legfontosabb tenisztornákig mindent sugároztak és természetesen az olimiai játékokat is közvetítik.

„Az eredmény egy új, sajátos vizuális kép, melyet az Eurosport szenvedélyes sportrajongói péntektől látnak” – mondta Antonio Ruiz, a csatorna marketing- és franchise-menedzsere. Az új szlogen mostantól „Fuel Your Passion“, amit remélem a hazai Eurosporton nem valami „B” film címeként fognak értelmezni és lefordítani. Tehát a csillagkoszorú eltűnik a logóból, marad helyette egyetlen csillag, mely beleolvad a kezdő „E” betűbe, ami már most is beleégett a tudatalattinkba. Ez az „E” lesz az, mely több platformon is visszaköszön majd.

Szóval most péntektől Eurosport rebrand:

via: designtagebuch