Happiness on Glue!

Megérkezett Ghyczy Dia és Kun Judit régóta várt falimatrica-kollekciója, a  Happiness on Glue, amely nemcsak egy újabb adag matricát jelent, hanem annál sokkal többet. A matricák majdnem mindegyike mögött húzódik valami mögöttes tartalom, de az alkotópáros törekedett arra, hogy az élet, a felelős szülői gondolkodás és a munka témakörét is kellőképp viccesen közelítse meg.

Az új kollekció minden egyes darabján látszik, hogy a két fiatal reklámveterán szereti tudatosan végiggondolni, hogy az egyes termékeik milyen igényekre válaszolnak, ez azonban nem akadályozza meg őket abban, hogy aztán az egészet egy igazán szórakoztató kontextusba helyezzék.

A gyerekszobába felhelyezett orvosi rendelős matrica például nemcsak megfelelő hátteret biztosít a gyerekek játékának, de akár az orvosi pályára is terelheti a gyerkőcöt, aki könnyedén tudja támogatni szülei nyugdíjaskori játékszenvedélyét. Más matricák abban segítenek a szülőknek, hogy estére eléggé kifárasszák a gyerekeket ahhoz, hogy a Grace Klinikát nyugodtan nézhessék. Továbbá Dia és Judit azt is lehetővé teszik, hogy a Mikulásban vagy a Facebook adatvédelmi beállításaiban már csalódott gyermekek valamiben újra hinni kezdjenek.

Egyelőre munka és kacagás témakörökben böngészhettek a jobbnál jobb matricák között, amelyeket elsősorban gyerekszobákba és óvodákba, illetve lazább munkahelyekre terveztek.

Jó tudni:

  • A matricák 60 különböző színben és a megadottól eltérő méretekben is kérhetők, ha az szimpatikus, csak kérdezzetek!
  • Ez a falimatrica vízálló, szóval nyugodtan körbe lehet pancsolni.
  • Óvatosan a felragasztásnál, csak egyszer lehet felragasztani.
  • Egy kis segítség, hogy hogyan kell felragasztani:

Honlap