fbpx
Nyomj Entert

Indul a Hype&Hyper új tematikus hónapja: a Dialog!

A legtöbb interjúban, ami a covid alatt és annak hatására megváltozott életünkről készül – mindegy, mely terület szakértőjét kérdezik –, az egyik leggyakoribb válasz a digitalizáció szerepének hangsúlyosabbá válása az életünkben. Mivel a digitális forradalom már jóval a világjárvány előtt elkezdődött, ezért nem meglepő, hogy egy ilyen globális fenomén okán is ez kapja a legnagyobb visszhangot. Eggyel ritkábban esik szó azonban a digitalizáció ellenpólusáról, pedig az “analóg mozgalom” legalább ugyanannyira meghatározó, a fizikai tér legalább annyira értékelődött fel, alakult át, került újrafelfedezésre, mint a virtuális. 


2022-t a Hype&Hyper csapata egy újabb tematikus hónappal indítja: a Dialog névre keresztelt január során megannyi aspektusból járjuk körül a digitális vs. analóg témát. Hogy fest majd a jövő irodája, az elmúlt két évben átalakult és kialakult munkavégzési igényeink szerint? Milyen szerepet töltenek be az életünkben az olyan érzéki tapasztalások, mint az illatok, miközben a Metaverzum küszöbén állunk? Milyen ellentmondásokat hordoz magában, és hogyan oldja fel ezeket egy digitális nomád életformája? Többet között ezeket a kérdéseket vetik fel szerzőink a Hype Lab címke alatt található írásaikban, Mayer Kitti és Mohai Balázs pedig a legsokszínűbb karakterekhez látogatott el, hogy digitális, illetve analóg szokásairól kérdezze őket a színház, a mozgás és a divat világából – hogy kiket, az hamarosan kiderül! 

A hónap végén pedig egy újabb meglepetéssel készülünk: két nyomtatott Hype&Hyperrel már fél lábbal kikacsintottunk az online térből, hamarosan pedig még egy újabb lépést teszünk az offline világ felé…

Olvassatok és kövessetek minket, és indítsuk az évet közös gondolkodással arról, ami épp történik velünk!


Borítókép: Fortepan / Gábor Viktor

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük