fbpx
Nyomj Entert

Örök szezon a Lovšin birtokon

A szlovén Križevska régióban rejtőzködik egy idilli terület, amely tökéletes hely a kikapcsolódásra, mégis kellőképpen érintetlen: a Lovšin család közel húsz éve üzemelteti birtokát, ahol a mai napig a természeté a főszerep.

A Lovšin birtok a Kolpa-folyó közelében, egy régi malomtanyán található, ez a legnagyobb telek egész Bela Krajilában. A családi birtokon folyamatosan akad látnivaló: a táj mind a négy évszakban más arcát mutatja, ebből fakadóan különösen nagy figyelmet fordítanak a szezonális gyümölcsök és sajátosságok gondozására és felhasználására. Ennek köszönhetően a vendégeket mindig az idénynek megfelelő szörpök és gyümölcsök várják.

A birtokon megszálló természetkedvelő látogatók több alternatíva közül is választhatnak: glampingben, kempingben és lakókocsiban is meg lehet itt szállni. A birtok és a tábor alkalmas családok, párok, kutyások vagy akár magányos farkasok pihenésére is. A vendéglátó egységekben a már említett helyi gyümölcslevek és alapanyagok köszönnek vissza.

A szórakozás ugyanakkor nem ismeri a szezonális határokat, így minden hónapban akad valami izgalmas program: tavasztól kora őszig a víz az úr, kajakozni, supozni vagy úszni is lehet a Kolpában, a hidegebb időszakban pedig a könnyed túrázás a favorit, miközben gyönyörködhetünk a természet páratlan körforgásában.

Lovšin birtok | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük