Poquito fatárca | by: Madera

Ha praktikus pénztárcát szeretnénk, akkor az legyen vékony, de férjen el benne az 23db plasztikkártyánk, – beleértve a lejárt diákunkat is mert az a kép tök jól sikerült rólunk -, névjegykártyából 3-4 db, papírpénz, apró tartó, bérlet és a legfontosabb… legyen vékony!

A bellroy ezt a lehetőséget kínálja számunkra, a klasszikus pénztárca formájában, de a poquito még le is egyszerűsíti a funkcionalitást úgy, hogy szilárd formája állandó vastagságot biztosít neki.

A Poquito egy egyszerű, tökéletesen vékony pénztárca amiben ugyan úgy elférnek a kártyáink és a pénzünk mint vaskosabb testvéreiben. Való igaz, hogy kénytelenek vagyunk bizonyos kompromisszumokat megkötnünk a magunknál hordozott hitelkártyák és aprókat illetően, de a gyártók termékükkel garantálják az állandó vékony kialakítást.
A tárca vázát egy precíziósan megmunkált tömör fa adja és egy egyedi, öntött elasztomer pánt, mely biztonságosan helyén tartja a pénzünket. Minden egyes poquito pénztárca kézzel polírozott, így ne számítsunk szálkákra az új begyünkben, ha a zsebünkbe nyúlunk…

Három variációból választhatunk: Sötét színű fekete dió, világosabb fehér tölgy és fekete cseresznye.
A Madera vallja, hogy egy modern pénztárca a poquito szintű egyszerű és letisztult tárcáktól kezdődnek. A praktikum mellett, a fából készült burkolat előállítása sokkal kevesebb energiaigénnyel rendelkezik mint a hagyományos társaiké, könnyű és nem utolsó sorban igen jól néz ki.