A HTC volt vezérigazgatója új lendületet hoz a VR piacra

A HTC volt vezérigazgatója új lendületet hoz a VR piacra

Peter Chou, a HTC volt vezérigazgatója kemény fába vágja a fejszéjét. Az XRSpace nevű projekt egy induló vállalkozás, amely azt állítja, hogy forradalmasítja a jelenleg erősen magányos és bonyolult VR élményt. Az eredmény egy új VR headset, amely a rendszeres fogyasztókat célozza meg, intuitív képességgel és egy új szociális szempontú megközelítéssel.

Az XRSpace Mova nevet kapta az eszköz, és ahogyan azt Chou is elmondta, a kis méretének és könnyűségének köszönhetően a legjobban testreszabható készülék lesz a piacon, amely 5G-vel, LTE-vel és Wi-Fi-vel rendelkezik. A Qualcomm Snapdragon 845-ös rendszerchip és 6 GB RAM pedig biztonságos terepet fog nyújtani a zökkenőmentes tartalomfogyasztáshoz.

XRSpace | Facebook | Instagram

Forrás: engadget

továbbiak
Gilicze Gergő | Történetmesélő csiliszósz
design

Gilicze Gergő | Történetmesélő csiliszósz

Saját személyiséggel rendelkező misztikus, szimbolikus lények és több féle ízesítésű csiliszósz. Gilicze Gergő Justin Knopp, a Typoretum, hagyományos technikákkal foglalkozó nyomda társalapítója számára készített részletgazdag, történetmesélő címke designt. Mutatjuk! Gilicze Gergő még 2013-ban, Erasmus ösztöndíj keretén belül töltött  három hónapot a Justin és Cecilia Knopp által alapított, Typoretum [https://www.
Design x Covid-19 | 9 projekt, amit a járvány ihletett
design

Design x Covid-19 | 9 projekt, amit a járvány ihletett

Eljött az ideje, hogy előmerészkedjünk az otthonunkból és megpróbáljunk visszatérni a régi szokásainkhoz: két pad két sarka helyett újra egy kávézó asztalánál találkozzunk a barátainkkal, futás helyett napozásra is használjuk a parkot, vagy, ha annyira merészek vagyunk, tömegközlekedést használjunk a bicikli helyett. De mindezt már nem tehetjük meg azzal a
Új városarculat | Svitavy, Csehország
design

Új városarculat | Svitavy, Csehország

A közel 17 ezer lakost számláló cseh Svitavy városának új arculatát Markéta Steinert és Jakub Gruber jegyzik. A meghívásos pályázat keretében a zsűri tagjai öt stúdió tervei közül választották ki a legjobbat, ám most érdekességképp bemutatjuk azokat a pályamunkákat is, amelyek a megmérettetésben alul maradtak. Mint ahogy arról már egy