fbpx
Nyomj Entert







A közösségi élet új színfoltja lesz ez a varsói betonamfiteátrum

A lengyel mode:lina építésziroda a demokrácia szellemében tervezte meg Varsó új közösségi terét a város egyik forgalmas negyedében.

A betonból épült amfiteátrum a varsói coworking- és cocreating-cég, a Brain Embassy megbízására épült. Célja, hogy új lendületet adjon a párbeszédnek és teret biztosítson a közösség életét meghatározó eseményeknek. A mode:lina építésziroda ennek érdekében nyúlt az amfiteátrum archetipikus formájához.

A süllyesztett színpad negyven négyzetméteres, a nézőtéren pedig száznegyvenen tudnak helyet foglalni. A gyűrű alakban a nézőtér fölé emelt tető üvegből és betonból készült, a tervezők igyekeztek olyan szögben elhelyezni, hogy hidat alkosson a környezet és az új épület között.

Forrás: designboom

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük