Alma Vetlényi SS'20 | Metuselah Collection

Alma Vetlényi SS'20 | Metuselah Collection

Vetlényi Alma divattervezői pályája és a fenntartható divathoz fűződő kapcsolata szorosan összefonódnak egymással. Hazai és nemzetközi megmérettetései közül több alkalommal díjat is nyert, köztük övé lett az év legjobb tervezőjének járó díj 2016-ban a Gombold Újra!-n. Azóta is folyamatosan új, környezetbarát módszerekkel kísérletezik és most bemutatja legújabb – szintén a fenntarthatóság jegyében készült – kollekcióját.

A Metuselah kollekciót az idő múlásának állandósága és tudatos megélése inspirálta. Legfőbb üzenete, hogy felhívja a figyelmet az élővilág védelmével kapcsolatos egyéni felelősségvállalás fontosságára. A női épség, szépség megőrzése és Földünk megóvásának fontossága között von relációt, melyet a ruhadarabjain keresztül testesít meg.

A ruhák sziluettjei organikusan alakulnak a női testen, rendhagyó tervezői megoldásokkal, szabászati hulladék keletkezése nélkül. A naturális, visszafogott színpaletta a természettel való azonosulást jelképezi. A kollekció alapanyagai a 100% selyem, valamint pamut és len, melyek nagy része OEKO-TEX minősítéssel is ellátott, tehát a bőrfelülettel érintkezve arra bizonyítottan nem ártalmasak.

Íme az új kollekció, melynek különleges darabjait itt be is tudjátok szerezni.

Creative direction: Vetlényi Alma
Fotó: Albert Alianna
Modellek: Luca_ Sparkling Models és Maomi Neven du Mont            Smink: Vetlényi Alma
Cipők: Vagabond Shoemakers és Eifert Kata

Showroom: 1065 Budapest, Izabella utca 48.
Rendelés: sales@almavetlenyi.com / Tel: +36702330706

Alma Vetlenyi | Facebook | Instagram

továbbiak
Elevate | Stratégia és design
design

Elevate | Stratégia és design

A győri stúdió még csak pár éve alakult, de már most nagyon izgalmas projektekben vesznek részt; többek között a Brain Bar 2019-es kampány-arculatát is nekik köszönhetjük. Míg az elején közös ingyenes email címről dolgoztak és ügyfeleiket sokszor maguk keresték fel egy-egy munka kapcsán, most elérkezett számukra a tudatos növekedés ideje.
Nyitott forráskódú avokádó termesztés
design

Nyitott forráskódú avokádó termesztés

Miklósi Ádám nevéhez számos technológiai innovációra épülő projekt fűződik, mint a Red Dot díjas Slē [http://adammiklosi.com/project/sle] szánkókoncepció, vagy a Poizo [http://adammiklosi.com/project/poizo] okos fűtőtest, ugyanakkor Ádám tervezett már többek között mozgatható oxigénbárt és vezeték nélküli orvosdiagnosztikai eszközt is. Ezúttal pedig az open design
Kreatívok karanténban | A HYPE szerkesztői ajánlják - Zenék
news

Kreatívok karanténban | A HYPE szerkesztői ajánlják - Zenék

A HYPE szerkesztősége is home office módra kapcsolt. És bár tőlünk nem feltétlen idegen ez a létforma, a szokásos irodai bandázásokat (közös kávézások és ebédek) visszasírjuk. S hogy mit csinálunk mi, szerkesztőségi tagok otthon a négy fal között? Firkálgatunk, edzünk, virágokat locsolgatunk, zenét hallgatunk. A szerkesztőség tagjaihoz most ezt a