Bolygók és állatok a Bomo Art új noteszein

Bolygók és állatok a Bomo Art új noteszein

Papírmániások és kóros jegyzetelők, figyelem! Megérkezett az A5-ös Bomo Memo kistestvére, az A8-as noteszcsomag,  „Planetárium” és „Állatok” designnal.

„Ha nincsen esze, legyen notesze!” – tartja a mondás. És valóban, notesz nélkül ma nem ott tartana az emberiség, ahol tart. Belegondolni is félelmetes, hogy hány jó ötlet, találó verssor, névadás, matematikai képlet, találmány kötött volna ki a süllyesztőben, ha nincs kéznél egy notesz.

A Bomo Art legújabb terméke az A8-as méretű Bomo Memo, amelyből rögtön kétféle designnal is készült csomag. Mindkettő egy sima, egy vonalas és egy négyzetrácsos noteszt tartalmaz: ez az első eset a Bomo Art történetében, hogy négyzetrácsos füzetet készítettek, amelyhez a belívhez Munken Pure papírt használtak. Ennél a notesznél nem jelenthet gondot, hogy folyton kéznél legyen: puhafedeles, farzsebben vagy táskában könnyen elfér. És milyen minták kerültek az új Bomo Memóra?

Planetárium szett

A szett mindhárom darabján a Planetárium design egyik galaktikus részletét emelték ki és helyezték fókuszba a tervezők. Nagy odafigyeléssel készült a belső borító is, amelyen szintén megjelennek az űrrel kapcsolatos motívumok. Az előzék mindhárom noteszben más-más színű: kék, piros illetve napsárga.

Ezek a noteszek kifejezetten a nagy ötletek, világmegváltó gondolatok feljegyzéséhez adnak ihletet. Ha végül bevásárlólista köt ki rajtuk, az sem baj!

Állati noteszek

Ennek a szettnek mindhárom tagján egy-egy álomszép állatmotívum található a fedőlapon. Első darabján egy örök békét és állandóságot sugárzó elefánt lépeget, és válik egésszé a hátsó borítón, a következő egy tintahalat, kagylókat és csigákat ábrázoló, a tenger mélyére repítő notesz, végül a harmadik egy madaras kiadás, amelynél a fedőlapon megjelenő csonttollú mögött egy kecses, nem evilági fehér gém nyújtja nyakát a hátsó borítón.

Az előzéken itt is három különböző szín jelenik meg, melyeket újrahasznosított, megújuló energiával készült, különleges környezetbarát anyagból, Crush Paperből készítenek. A türkiz színű 25 % újrahasznosított bőrrostot, a piros 15% cseresznyerostot, a lila pedig 15% levendularostot tartalmaz.

Ez a szett álmodozásra csábít, lágy gondolatok, dallamos mondatok, könnyed ötletek feljegyzésének a helye. Ha pedig végül a napi to do-list-edet írod bele, az sem baj. A notesz a legbefogadóbb füzet.

Keressétek a Bomo Art új termékeit a webshopban!

továbbiak
Térburkolatok gördeszkás szemmel | GRRRND Zero
art

Térburkolatok gördeszkás szemmel | GRRRND Zero

Városi járókelőként lehet, hogy fel sem tűnik, mennyi különböző textúrán haladunk át nap mint nap. Gördeszkával viszont sokkal feltűnőbbek a burkolatváltások és más élményt ad a betonon siklani, mint a mozaikokon gurulni. Ezt mutatja be Julien Paccard minisorozata. Miután befejezte Color Fools című videósorozatát, amelyben különböző színű felületeken gördült végig,
Kagylóból készül az új designbeton
news

Kagylóból készül az új designbeton

A Sea Stone nevű, megjelenésében és anyagában is a betonra hasonlító anyagot kagylóhéj-törmelékből állítják elő. A halászat melléktermékeként a partokon felgyülemlő kagylótörmelékek általában a szemétlerakóban végzi, ám a Newtab-22 londoni és szöuli bázisú stúdió kitalálta, hogyan hasznosíthatnánk azt. Mivel a kagylóhéj kálcium-karbonátban – azaz mészkőben – gazdag, hasonló anyag hozható belőle létre,
Egy motorba költözött az art deco szelleme
news

Egy motorba költözött az art deco szelleme

A Kingston Custom német motortervező cég fogott egy 1980-as BMW-modellt és múzeumba illő robogót faragott belőle – ami aztán valóban egy múzeumban végezte. Első ránézésre nehéz lenne megmondani, melyik korból származik a Kingston Custom Good Ghost névre keresztelt robogója. Az alapot a BMW R100 RS modellje szolgáltatta, az inspirációért azonban régebbre