fbpx
Nyomj Entert

DRK Budapest Skate Open: pénzdíjas nemzetközi gördeszka verseny Budapest szívében

Május 28-án a II. DRK Budapest Skate Open-től lesz hangos a budapesti Erzsébet tér, ugyanis a több mint 10 éves múltra visszatekintő, főként deszkasportos élményekben utazó Njoy Service, a Dorko, valamint a Funkyzeit nemzetközi pénzdíjas versennyel, és egy hatalmas deszkás bulival indítja a szezont, és egyúttal helyezi vissza Magyarországot a gördeszkázás európai térképére.


Az esemény főszervezője az elsősorban sporttáborokat, élménytúrákat és action sport rendezvényeket szervező Njoy Service, ami évről évre kiemelten támogatja a magyar gördeszkás versenysport alakulását.

Míg első versenyükön mindössze 150€ volt az összdíjazás, addig május 28-án annak közel a tízszeresét zsebelhetik majd be a legjobbak. „Nagy álmunk egy igazi európai versenyt csinálni itt Budapest szívében. Ehhez szépen lassan meg is lesznek a megfelelő infrastrukturális elemek. Ennek az álmunknak igyekszünk most is eleget tenni a II. DRK Budapest Skate Opennel, amivel egy nemzetközi szinten is helytálló, éves rendszerességgel jelentkező versenysorozatot tervezünk létrehozni” – mondja Gaál Benedek, az Njoy Service alapítója.

A nappali, nézők számára ingyenes programban a különböző látványos versenykategóriák mellett Turner, Rocksteady és BA10  fogják szolgáltatni a hangulatot fellépéseikkel. A díjátadó után a rendezvény beköltözik a pálya melletti Terminal épületébe, ahol a Funkyzeit szervezői a Telekom Electronic Beats jóvoltából a szokásosan erős magyar dj felhozatal mellett egy igazán különleges olaszországi páros, Alessandro Parlatore és Marcello Giordani aka Marvin & Guy táncoltatja hajnalig a bulizni vágyó közönséget.

Az esemény részleteiről itt olvashatsz.

Njoy | Facebook | Instagram
DRK | Facebook | Instagram
Funkyzeit | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük