Ezek a darabok a legunalmasabb gardróbot is élettel töltik meg! –ukrán divatmárkák legstílusosabb nyári ruhái

Ezek a darabok a legunalmasabb gardróbot is élettel töltik meg! –ukrán divatmárkák legstílusosabb nyári ruhái

Pár nap és beköszöntenek a várva várt nyári hónapok, melyek szikrázó napsütést, rekkenő hőséget és frissítő záporokat hoznak. A szervezetünknek sokszor nehéz alkalmazkodnia a szinte már extrém körülményekhez, ezért érdemes olyan ruhadarabokat választanunk, amikben a fullasztó hőséget is könnyű átvészelni. Cikkünkben most a Vogue magazin válogatása alapján ukrán divatmárkák nyári kollekcióiból szemezgetünk, így segítve a nehéz helyzetbe került tervezők munkáját, valamint megkönnyítve a szezonális gardróbfrissítést!


A mindig divatosnak számító, áttetsző anyagból készült minik mellett idén a hosszú ujjú maxiruháké a főszerep. A JUL márka legújabb kollekciójában magasnyakú és galléros darabokat is találunk, melyeket hűvös nyári estéken vagy borongós délutánokon is hordhatunk.

Fotók: instagram.com/jul.com.ua

Ha szeretnénk egy kicsit merészebb szettekkel feldobni ruhatárunkat, érdemes körülnéznünk a Lake Studio webshopján. A selymes tapintású, klasszikus pántos kombinéruhák laza, ám mégis sikkes megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Fotók: instagram.com/lake_studio

Nadya Dzyak 2008-ban alapította meg saját brandjét, ahol a nőies szabású, szofisztikált stílusú darabokat kínálnak. A fodrokkal díszített, pliszírozott ruhák olyanok, akár egy különleges installáció: alaposan kidolgozott részletekkel rendelkeznek, melyeket érdemes közelről is megcsodálni!

Fotók: instagram.com/nadyadzyak

A romantikus hangulatú színes virágmotívumok kétségkívül a szezon legnépszerűbb mintái, amelyek bármilyen fazonú ruhát képesek izgalmasabbá tenni! A POUSTOVIT darabjain az egészen aprótól a nagyméretűig mesés vadvirágok idézik meg a kijevi régió illatos mezőit.

Fotók: instagram.com/poustovit

JUL | Web | Facebook | Instagram
Lake Studio | Web | Facebook | Instagram
Nadya Dzyak | Web | Facebook | Instagram
POUSTOVIT | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Vogue, Vogue Ukraine

továbbiak
TASTE | Lőrinc Katalin
design

TASTE | Lőrinc Katalin

Az elmúlt évtizedek során számos európai társulatnál megfordult már Stockholmtól Brüsszelig. Lőrinc Katalin a kortárs táncművészet ikonikus alakja, aki nem csak akkor figyel testére, ha koreográfiáról van szó. Két évvel ezelőtt tartott TED-előadásában sokak szemét nyitotta fel azzal kapcsolatban, miért is jó, ha meghalljuk azokat az üzeneteket és jelzéseket, amiket
Októberben jön 19. Budapest Design Week
design

Októberben jön 19. Budapest Design Week

Idén immár 19. alkalommal rendezi meg a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) és a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) a Budapest Design Weeket, amelynek kurátori pozícióját 2022-től Sebestény Ferenc DLA építész veszi át Osvárt Judittól. A 2022. október 7. és 16. között megrendezésre kerülő eseménysorozat a „Találkozások terei – építészet és design”
"Városi szalagként" vizionált filharmónia központ Prágában
architecture

"Városi szalagként" vizionált filharmónia központ Prágában

Kihirdették a prágai Vltava Philharmonic Hall pályázat nyertes tervét. A Bjarke Ingels Group győztes projektje mellett érdemes figyelmet szentelnünk a CHYBIK + KRISTOF és Mecanoo közös víziójának. Az épületet úgy álmodták meg, hogy az megfeleljen a 21. századi szimfonikus koncertek szabványainak, a modern konstrukció fejlesztésével és a termek kivételes akusztikai kialakításával