fbpx
Nyomj Entert

Ezekben a formaruhákban képviselik az országot a Magyar Pavilon munkatársai a Dubaji Világkiállításon

A Dubaji Világkiállításon a THEFOUR és az Elysian formaruháit viseli majd a Magyar Pavilon személyzete. A formaruha-pályázat nyertes öltözeteit csütörtökön mutatták be a sajtónak.

2019-ben az Expo 2020 Magyarország Nkft. pályázatot írt ki a világkiállításon az országot képviselő személyzet formaruháinak megtervezésére.

A kiírás alapján olyan női és férfi öltözéket kellett tervezni, amely kényelmes és praktikus, egész napos aktív viselésre alkalmas, megfelel a dubaji klímának és kulturális hagyományoknak, valamint illeszkedik a pavilon koncepciójához, azaz Magyarország vízkincseinek bemutatásához.

A zsűrit az Expo 2020 Magyarország és a Magyar Divat & Design Ügynökség vezetői, illetve a divatvilág szakmai képviselői alkották. Döntésük alapján végül két tervező kapott lehetőséget arra, hogy felöltöztesse a hazánkat képviselő csapatot. Az Elysian tervezője, Bódis Boglárka a séfek, a felszolgálók és az épületkezelők öltözékét álmodta meg, míg a THEFOUR a pavilon munkatársak ruháiért felelt.

A Dubaji Világkiállítás 2021. október 1-jén nyitja meg kapuit. Az esemény 190 ország részvételével zajlik, a szervezők 25 millió, jórészt külföldi országokból érkező látogatót várnak.

Forrás: sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük