fbpx
Nyomj Entert

Fedezd fel Kelet-Európát madártávlatból! | TOP 5

Kelet-Európa országai tele vannak szebbnél szebb látványosságokkal, legyen szó történelmi óvárosokról, modern lakótelepekről, sokszínű hegyekről, csodás tavakról vagy hívogató tengerpartokról. Az elképesztő látvány szerencsére több fotóst is megihlet, így mai válogatásunkban öt Instagram-fiókot mutatunk meg, melyek olyan szédületes nézőpontból mutatják be a régió látványosságait, ahogyan még nem láttad azokat!

@b_a_l_t_y_k

A B a ł t y k gyönyörűen megkomponált képein felülnézetből ismerhetjük meg a Balti-tenger ezer arcát, ahogy évszakról-évszakra változik. Lehet szikrázó nyár, színpompás ősz vagy havas tél, napsütés vagy éjszaka, a csodás látvány garantált.


@andreieye

Andrei lenyűgöző drónképein utazásainak helyszíneit örökíti meg a magasból. Legyen szó Bukarest utcáiról, a Fekete-tenger mélykék vizéről, Bulgária partjairól vagy a hófödte svájci Alpokról, mind-mind elképesztő látványt nyújt ilyen magasból is.


@fantakr

Teniszpálya, pipacsmezők, lakótelepek vagy kanyargó országutak – Jevgenyij Belan bámulatos képei olyan perspektívából mutatják be Kijev hétköznapjait és Ukrajna látványosságait, ahogyan még sosem láttad azokat.


@vladfran.croatia

Fran igazi rajongója Horvátországnak és az Adriai-tenger varázslatos partjainak, ahogyan mi is. Légifelvételein keresztül bejárhatjuk a legnépszerűbb városokat és a rejtett kincseket is, ráadásul a rövid képleírásoknak köszönhetően többet tudhatunk meg az adott helyszínről is.


@_aleksandar_bubanja_

Végül, de nem utolsósorban Alekszandar Bubanja elképesztő tájképeit ajánljuk. Szerbia sokszínű hegységeinek és azúrkék vizeinek láttán kinek ne jönne meg a kedve a túrázáshoz?

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük