fbpx
Nyomj Entert

Ahol minden tortának története van

Az édességek világa manapság már messzemenően túlmutat a színes, szirupos, tömény életérzésen, helyette lágyabb és kreatívabb irányvonal köszön vissza ezen a területen is. Petra Sodjának, a Petra’s cakes megálmodójának egy kitűzött célja volt: személyiségét viszontlátni az alkotásain úgy, hogy azok más-más történeteket meséljenek el.


A Petra’s cakes márka 2013-ban vágyálomból vált valósággá, mára pedig Szlovénia egyik legtrendibb édességboltjává nőtte ki magát. A márka fő profilja butiksütemények és tortadesszertek készítése különleges alkalmakra, épp ezért nagy hangsúlyt kap az egyediség, hiszen mindenki története egyedülálló, így a hozzá illő édesség is. Az évek során Petra és a márka stílusa kiforrott: a manapság már azonnal felismerhető desszerteket leginkább a minimalizmus és a természetesség jellemzi. Mindegyik más és más, de egyaránt letisztult és modern is.

Petra fő díszítőelemei a természetes bogyófélék, amik az arculati elemekben is visszaköszönnek. A márkanévben található aposztrófot egy cseresznye helyettesíti, amelyet gyakran használnak a sütemények ábrázolásában. A változatos megrendelésekhez a színpaletta is alkalmazkodik, különböző alkalmakkor különböző színárnyalatok használhatók, amelyeket az erdei gyümölcsök és az erdő színvilága ihletett. Mivel Petra egyik fontos üzenete, hogy minden tortának megvan a maga története, ez felbukkan a szlogenben is.

Az ínyencségek mellett tortasütő kurzusok, ízléses kiegészítők, édes elsősegélyek és ajándékok is elérhetők a márka weboldalán.

Petra’s cakes | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük