fbpx
Nyomj Entert

Fényfürdő és acélos csillogás Rivne legújabb kávézójában

Csillogó acélfelületek és rengeteg fény jellemzi Rivne legújabb kávézóját, a Salut Café Bar-t. A RomanXSvitlana tervezőiroda az egyszerűség báját alkalmazva igazán időtlen és funkcionális enteriőrt álmodott meg.

A kétszintes kávézó pincéjében professzionális konyha kapott helyet, a földszinten salátabár, nyitott konyha, bárpult és étellift található. A mennyezeten elhelyezett acélszerkezeteknek nemcsak dekoratív célja van: lehetővé teszik, hogy a térből bárhol szabadon leválasszanak egy szeletet, ezzel lehetőséget adva különböző események és installációk létrehozására.


A rengeteg nappali fény arra inspirálta a tervezőket, hogy fehér színt és rozsdamentes acélt használjanak a falakon és a mennyezeten, ezzel fokozva a tér mélységét, egyúttal nagyítva is azt.

A világítás tervezésekor fontos szempont volt, hogy a fények kiemeljék a természetes anyagok szépségét és a térbeli elrendezés jellegzetességeit. Az egyedileg tervezett bútorok sajátos ízt adnak az enteriőrnek, a rengeteg növény pedig élettel tölti meg a monokróm tereket.

RomanXSvitlana | Instagram

Forrás, képek: ArchDaily

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük