fbpx
Nyomj Entert

Fiatalok pályázhatnak az ingyenes HELLO PLANET Startup Designtáborra

A Kék Bolygó Alapítvány és a Hello Wood Junior idén is meghirdeti közös táborát, amelyre július 25-31. között a Somogy megyei Patcán kerül sor. A Hello Planet Startup Designtáborba olyan 15-18 év közötti fiatalok és csapatok jelentkezését várják, akik egy jó ötletüket továbbfejlesztenék, érdeklődnek a startupok világa iránt és részt vennének ötletfejlesztő design-workshopokon is.

A Kék Bolygó Alapítvány a klímaváltozás elleni küzdelem jegyében és a környezeti fenntarthatóság érdekében kínál programokat és lehetőségeket a fiataloknak: ösztöndíjakat, táborokat, műhelyeket támogat és szervez. Ennek jegyében társult a Hello Wood Juniorral, amely a Hello Wood építész stúdió design témájú készségfejlesztő gyermekprogramja, ahol tervezőművészek és designerek dolgoznak együtt a tervezés, a kétkezi alkotás és a design területe iránt érdeklődő gyerekekkel.

A július végén megrendezendő eseményen a fiatalok inspiráló, zöld kezdeményezéseket és vállalkozásokat is megismerhetnek, valós startup-ismereteket szerezhetnek interaktív foglalkozások keretében, valamint designworkshopokon dolgozhatják ki terveiket. A csapatokat mentorok és különböző területekről érkező designerek segítik a kreatív ötletfejlesztésben.

Az érdeklődők a jelentkezési lap kitöltésével és startup-ötletükkel pályázhatnak az ingyenes táborba, ahol a legjobb tervekből startupot fejleszthetnek csapatokban. A jelentkezési határidő június 30. éjfél, a pályázók közül zsűri választja ki a nyolcvan legötletesebb jelentkezőt, akik meghívást kapnak a táborba. A kiemelkedő munkák pedig lehetőséget nyernek, hogy bemutatkozzanak az ősszel megrendezendő Planet Budapest expó és világtalálkozón is.

A pályázáshoz szükséges további információkat ezen a linken tudjátok elérni.

Hello Wood | Web | Facebook | Instagram
Kék Bolygó Alapítvány | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük