Hass, alkoss, gyarapíts! – elstartolt az idei Highlights of Hungary

Hass, alkoss, gyarapíts! – elstartolt az idei Highlights of Hungary

Kedden este, egy hangulatos összejövetel keretében ült össze a Highlights of Hungary megújult csapata, amelyben a HYPEANDHYPER – mint 2018-as jelölt és idei médiapartner – is képviseltette magát. A találkozón bemutatkoztak az idei nagykövetek, akik 2020-ban is az év ötvenöt legkiválóbb hazai kreatív kezdeményezését, teljesítményét keresik, kategóriák nélkül.

A Highlights a Graphasel Design Studio által tervezett – a szövegkiemelő filcet fő designelemként középpontba helyező –, friss arculattal felvértezve, teljes gőzerővel vág bele az idei évadba. A már több éve nagyköveti pozíciót betöltők mellett új tagokkal is bővült a csapat, a tízes gárda így a következőképp alakul: Háfra Noémi világbajnok kézilabdázó, Mádai Vivien műsorvezető, Törőcsik Franciska színésznő, Farkas Richárd, a Pajta séfje, Marsalkó Dávid többszörös Fonogram- és Petőfi Zenei díjas előadóművész, Martinkó József, az Octogon magazin főszerkesztője, Miki357 kliprendező, Takács Ákos, a Red Bull Pilvaker alapítója, marketingszakember, Trellay Levente, a Telep Galéria és Konyha társalapítója, valamint a PET Kupa nonprofit szervezet alapítói.

„Fontos feladatomnak érzem, hogy lehetőségeimhez mérten segítsem a jó ügyeket Magyarországon. Örülök, hogy bekerülhettem egy olyan csapatba, ahol ez mindenkire igaz, és bízom benne, hogy sikerül majd jó pár szuper dolgot szélesebb körben megismertetnünk és támogatnunk.” – mondta el Marsalkó Dávid többszörös Fonogram- és Petőfi Zenei díjas előadóművész, aki az idei évben debütál nagykövetként.

A Highlights of Hungary-t Remete Tibor alapította 2013-ban. Az eddigi munkáról így beszélt a találkozón: „Az elmúlt hét évben több mint harminc nagykövettel dolgoztunk, közel négyszáz jelölt történetét népszerűsítettük, mindeközben komoly közösség formálódott a Highlights of Hungary köré. Az idei évben jelentős újításokkal szeretnénk még több emberhez eljuttatni az üzenetünket: Hass, alkoss, gyarapíts!”

Az idei évad legfontosabb célja, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén elismerjék és széles körben megismertessék a legkiválóbb magyar teljesítményeket, valamint még nagyobb közösséget szervezzenek azok alkotói és alakítói köré. „A megújulás részeként az idei évtől már pénzdíjban is részesülnek a legkiválóbb jelöltek, illetve komoly hangsúlyt fektetünk arra is, hogy bemutassuk a jelöltek mögött álló történetet, erősítve ezzel a Highlights of Hungary inspirációs jellegét” – tette hozzá Oláh Zsanett, a Highlights of Hungary ügyvezetője.

A nagykövetek már el is kezdték a munkát és hamarosan döntenek a jelöltekről. Ahogy az eddigi években, idén is parázs viták várhatók közöttük, hogy aztán valóban az év legkiválóbb ötvenöt magyar kreatív teljesítményét vonultassák fel a nagyközönség előtt. Idén először a díj mellé pénzjutalom is jár, ezzel támogatva a hazai vállalkozásokat, kezdeményezéseket.

A Highlights of Hungary új honlapján bárki megismerkedhet az elmúlt évek kiválóságaival, az esemény Facebook és Instagram-oldalán pedig nyomon követhetjük a nagykövetek és jelöltek útját.

Fotók: Liszkay Lilla

továbbiak
„A kenyér a második gyermekünk” | Arán Bakery
east

„A kenyér a második gyermekünk” | Arán Bakery

Vadkovászos, rusztikus kenyerek, péksütemények és óriás cruffinok nemzetközi inspirációval fűszerezve: a budapesti Arán pékség koncepciójában semmi sem a véletlen műve. A helyszín kiválasztásától kezdve a felhasznált alapanyagokon és a termékkínálaton át az enteriőr kialakításáig minden apró részlet gondosan megfontolt és tudatos. Pécsi Kinga és Pécsi Attila alapítókkal beszélgettünk. Az Arán
Klímaváltozást hirdető bélyegek | Berry Creative
design

Klímaváltozást hirdető bélyegek | Berry Creative

Csontvázakká változó madarak és zivatarrá alakuló hófelhők: a finn Berry Creative stúdió által létrehozott bélyegek hőre reagáló grafikákkal küldenek üzenetet a klímaváltozás következményeiről. A Climate Change Stamps névre hallgató bélyegek a finn posta megbízásából születtek azzal a céllal, hogy innovatív módon kommunikálják az éghajlatváltozás Finnországra gyakorolt negatív hatásait és a
Budapest legmenőbb gasztrohelyeire költöznek a HYPE-poszterek!
art

Budapest legmenőbb gasztrohelyeire költöznek a HYPE-poszterek!

Aktuális kampányunkban megmutatjuk, hogyan fest az M3-as metró vagy a paksi irányítóközpont print formájában a legmenőbb budapesti gasztrohelyek falain. Egyet mondhatunk: a francia stílusú bisztrónak, az újhullámos kávézónak és a nápolyi pizzázónak egyaránt jól áll a HYPE-plakát! A szemfüles városlakók már itt-ott felfedezhették: a HYPEANDHYPER egyedi printjei belvárosi vendéglátóhelyek falaira