fbpx
Nyomj Entert

Komfortérzet a Kaukázus közepén | Fifth Season

A vadregényes grúz hegyvidék a természeti csodák és a kalandos túrák mellett tartogat még más meglepetést is – itt található a Fifth Season, ami tökéletes feltöltődést kínál vendégei számára. A völgyben nyugvó épület és a hegység összeolvadása nem mindennapi vizuális élményt kínál: csodáljuk az elénk táruló pazar látványt akár kintről, akár bentről, mindenképpen egy varázslatos és lebilincselő élményben lehet részünkezt bizonyítják a grúz fotográfus, Louisa Chalatashvili képei is.

Kis izgalommal fűszerezett kikapcsolódás, természetközeliség, impozáns környezet, privát szféra bármilyen indíttatásból is vágysz Grúziába, tökéletes helyen jársz, hiszen a Fifth Season remekül ötvözi a keleti kényelmet a hegyek zord keménységével. A Fifth Season valójában egy tágas hegyi kunyhó, ami egy kis grúz falucska, Juta mellett pihen Kazbegi régióban. Már a hely megközelítése sem mindennapi, hiszen a látogatóknak lóháton, terepmotoron, vagy esetleg a saját lábukon kell felmenni – szépséges kaland a javából.


A kunyhó több privát szobából és közösségi térből áll, ebből a legérdekesebbek a Chaukhi-hegyre néző lakosztályok, amik teljes falfelületen garantálják a panorámát. Az épület a helyi kövekből és más alapanyagokból készült, ezzel is biztosítva a harmóniát a környezettel. A Fifth Season több mint egy átlagos pihenőhely: a magaslat és a luxus fúziója mellett számos olyan élménnyel gazdagodhatunk, mint például a helyi elektro és egyéb zenék megismerése, tereplovaglás, barátkozás a házigazdákkal, vagy ami a legfontossab: a szabadság valós megélése a semmi közepén.

A hely szellemiségét nem is adhatná át más jobban, mint a helyi fotográfus, Louisa Chalatashvili, akinek képei különös érzékenységgel közvetítik a Fifth Season és a táj pazar látványát. Louisa képein érzékelhető a természet és a hegyi hajlék közti egyensúly.

Fifth Season | Facebook | Instagram
Louisa Chalatashvili | Facebook | Instagram

Forrás: Marketer, Travelista.club

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük