LEXCELLENCE – 13 | Sörcímke Borbás Marcitól

LEXCELLENCE – 13 | Sörcímke Borbás Marcitól

Hogyan lehet egy jogi tanácsadócégnek saját sörmárkája? Borbás Marci ötletes címketerveire és egy kézműves New England Pale Ale történetére nagyítunk rá.

A Magyarországon is erősödő sörforradalom hatása egyre szélesebb körben terjed: olyannyira, hogy a Borbás Marci grafikus és a Három Stúdió által tervezett LEXCELLENCE – 13 sörcímke megrendelője nem más volt, mint egy európai energetikával foglalkozó jogi tanácsadócég. Marciék évek óta szoros együttműködésben dolgoznak az irodával:

A tavalyi volt a harmadik éve annak, hogy együtt dolgozunk. Az arculatoktól kezdve az összes ajándék sör designján át minden vizuális tartalmat mi készítettünk nekik.

A különleges címketerv egy rendhagyó jubileum kapcsán fogalmazódott meg:

Tavaly novemberben, amikor megkerestek egy újabb sörcímkedesignnal, elég érdekes és véletlenszerű szituáció alakult ki. Fura és embert próbáló év volt a 2020-as, amelyben a cég 13. születésnapját ünnepelte: elég egyértelmű volt számunkra, hogy valamilyen balszerencsére utaló szimbólumot kellene majd megjeleníteni a sörön, így esett a választás a fekete macskára.

A limitált, jubileumi kiadású sör sajnos nem került kereskedelmi forgalomba, Marcitól viszont alig várunk újabb, akár már a saját asztalunkon is csodálható sörcímketerveket.

Fotók: Csizmadia Bendegúz

Borbás Marci | Web | Instagram
Három Stúdió | Web | Facebook | Instagram | Behance

továbbiak
Orvostechnikai- és horgászeszköz is nyert idén Magyar Formatervezési Díjat
branding

Orvostechnikai- és horgászeszköz is nyert idén Magyar Formatervezési Díjat

Átadták a Magyar Formatervezési Díjat és a Design Management Díjat, a nyertesek és legjobb pályázók műveit a Néprajzi Múzeumban állítják ki október 7. és 30. között. A Budapest Design Week nyitóeseményén immár hagyomány, hogy kiosztják a magyar designszakma két fontos elismerését, a Magyar Formatervezési Díjat és a Design Management Díjat.
Litván asszonyok és a fenntartható divat – hamar a kedvencünk lett a The Knotty Ones
business

Litván asszonyok és a fenntartható divat – hamar a kedvencünk lett a The Knotty Ones

A The Knotty Ones története olyan, mint egy modern népmese: három egykori kollégiumi szobatárs, Akvilė, Danutė és Sandra elhatározták, hogy szeretnének valamit tenni annak érdekében, hogy szeretett hagyományaikat népszerűsítsék. A márka viszont amellett, hogy a litván kulturális örökséget önti modern formába, nagyon fontos társadalmi üzenetet is hordoz. Annak érdekében, hogy
Ruházati kollekcióval bővül az YKRA
branding

Ruházati kollekcióval bővül az YKRA

Új kollekcióval üdvözli az őszi szezont az YKRA – ezúttal viszont már nemcsak a hátizsákok között válogathatunk, hanem ruhatárunkba is csempészhetünk új darabokat a magyar márkától. Lakatos Balázs, a márka alapítója elmondása szerint a tavaly tíz éves brand régóta dédelgetett álma egy ruhakollekció megvalósítása. A frissen debütált YKRA APPAREL kollekcióról Balázzsal