fbpx
Nyomj Entert

Makovecz Imre munkásságát átfogóan bemutató kötet született

A Szubjektív Makovecz Jegyzetek megjelenésének apropóján könyvbemutató kerekasztal-beszélgetésre várja az érdeklődőket a Makovecz Imre Alapítvány és a Hello Wood.

Rengetegen ismerik Makovecz Imre nevét, de kevesen vannak azok, akik behatóan ismerik és értik is életművét. Ezen a helyzeten változtathat a Szubjektív Makovecz jegyzetek, amely az életművet különböző aspektusokból megközelítve vizsgálja azt. Eredetileg azzal a céllal készült, hogy a tavalyra tervezett Hello Wood Építész Mustra alkotótábornak egyetemi oktatási segédanyaga lehessen, így az építésztáborok tematikáját eljuttassa a fiatal hallgatókhoz. A kiadvány a Makovecz Imre Alapítvány támogatásával született meg, az életművet egybegyűjti, rendszerezi és dokumentálja.

A könyvbemutatót június 10-én, csütörtökön 17 órától tartják meg a Kobuci Kertben. Az ingyenes rendezvényen részt vesznek a kötet szerzői, Beke Márton (Közös Pontok), Csernyus Lőrinc (Makovecz Alapítvány), Haba Péter (MOME), Fekete Nóra, Smiló Dávid (Paradigma Ariadné), akikkel Pozsár Péter (Hello Wood) beszélget. További részleteket az esemény Facebook-oldalán találtok.

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük