Megállókba költöző fotókiállítás | URBANLIGHTS

Megállókba költöző fotókiállítás | URBANLIGHTS

A galériák hagyományos tereiből kilépve, citylightokon lepik el Budapest köztereit a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia alapképzésén végzős hallgatók alkotásai.

A JCDecaux és a MOME végzős hallgatóinak közreműködésében létrejött utcakiállítás tizenegy tehetséges fotóművész munkáit mutatja be és teszi elérhetővé a városi közösség számára. Az érzékeny és történetmesélő képeket augusztus 4.-étől egészen augusztus 14.-éig fedezhetjük fel fővárosi busz- és villamosmegállókban.

Eördögh Lola

A kiválasztott műalkotások tizenegy különböző, egyedi szemszögből reagálnak az utóbbi időszakra jellemző bizonytalan körülményekre és a társadalmi, tudományos és környezeti változásokra, miközben segítségükkel bepillantást nyerhetünk a fényképészet sokrétű önkifejezési formájába is.

Nemeskéri-Tóth Zsófia

A kiállítást augusztus 5.-én Kudász Gábor Arion fotográfus nyitja meg. A gyülekező a Bem József téren lesz, ahonnan a szervezők egy városi séta keretén belül az alkotások helyszíneire kalauzolják a résztvevőket. A megnyitóval kapcsolatos további információk az URBANLIGHTS Facebook eseményén érhetők el.

Orbán Szilárd
Turi András
Varga Domonkos

Ha pedig nem éritek be a citylightokon szereplő műalkotásokkal, a teljes fotósorozatokat és azok leírásait az URBANLIGHTS weboldalán tudjátok megtekinteni.

Kiállító művészek: Eördögh Lola, Gajda Barna, Horváth Adrienn, Kepes Dorottya, Lászlók Noel, Nagy Izabella, Nemeskéri-Tóth Zsófia, Novák Doro, Orbán Szilárd, Turi András, Varga Domonkos

URBANLIGHTS PHOTO EXHIBITION | Web

továbbiak
„Ártéri dzsungelgyümölcsök” fejedelmi csomagolásban | Panyolium
branding

„Ártéri dzsungelgyümölcsök” fejedelmi csomagolásban | Panyolium

Mórucz István gépészmérnök sorsa korán megpecsételődött. Persze nem törvényszerű, hogy akinek szilva volt a jele az óvodában, az felnőtt fejjel a rézüst fölé hajolva keveri majd a szilvalekvárt, de Istvánéknál éppenséggel ez történt. Szatmári hagyományok és modern technológia találkozása az „ártéri dzsungelgyümölcsök” birodalmában, a Panyolium manufaktúrában. Interjú! István, Te Panyolán
HIGHLIGHTS | Végtelen vakáció
design

HIGHLIGHTS | Végtelen vakáció

Víz mellé vágyunk, ez nem is kérdés: csobbanni az úszómedencében, megmártózni a Balatonban vagy csak nézni a megunhatatlan vízfelszínt órákon át. Hallgatni a hullámverést, kacsák hápogását, a part mentén ciripelő tücsköket, bogarakat. Ha kiszakadni nem tudunk, meg kell elégednünk a betondzsungelben felállított párakapukkal, az aprócska oázist jelentő szökőkutakkal, egy fárasztó
A hét kedvenc enteriőrjei_20
design

A hét kedvenc enteriőrjei_20

Hétről hétre megosztjuk veletek a legszebb, leginspirálóbb, legkúlabb enteriőröket, melyekre az elmúlt napokban bukkantunk. A szombati kávé mellé tökéletes szemcukorkák következnek, amelyekből saját lakásunkhoz is ihletet meríthetünk. Erre a hétre olyan merész belső terekből válogattunk, melyekben a fémes felületek dominálnak, egészen formabontó módokon. Ezüstfüggöny és rozsdamentes acél konyhabox [https://www.