fbpx
Nyomj Entert

Náddal fedett könyvtárban töltődhet fel mentálisan, aki Londonban jár

A Caukin Studio létrehozott egy pop-up könyvtárat, ami nádborítást és trópusi enteriőrt kapott, ráadásul mindezt Kelet-Londonban.

Az installáció célja, hogy privát teret biztosítson a nyüzsgő nagyvrárosi forgatagban az embereknek olvasáshoz vagy naplóíráshoz, és ezzel felhívja a figyelmet a mentális egészségre. A különleges épületet december 24-ig csíphetik el azok, akik Spitalfields Market-en járnak. A lebontás után a tetőt komposztálni fogják, míg a többi alapanyagot a dél-londoni Harris Academy Peckham iskolába küldik, ahol a stúdió workshopokat tart majd arról, hogy hogyan lehet a szerkezetet újrahasznosítani.

Fotók: Katie Edwards

Forrás: Dezeen

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük