fbpx
Nyomj Entert

Nemzetközi színtér felé nyit a Budapest Central European Fashion Week

A Magyar Divat & Design Ügynökség több mint 30 magyar és régiós tervező kollekcióját mutatta be idén a négy nemzetközi divathetet megelőző Budapest Central European Fashion Week-en. Az stratégiai indokok miatt előrehozott eseményen nagykereskedők, hazai és nemzetközi újságírók ismerhették meg a 2022/23-as őszi-téli darabokat a főváros ikonikus helyszínein.

A január 31. és február 6. között, kilencedik alkalommal megrendezett divathét igazi divatvárossá változtatta Budapestet. Egymást érték az izgalmas tematikus programok. A divatbemutatók a Királyi Lovarda épületében már pénteken elkezdődtek, majd a Szépművészeti Múzeumban ismerhették meg a nagykereskedők, az újságírók, valamint a divatipari szakemberek a 2022/23-as őszi-téli darabokat.

Idén a ruhamárkák mellett kiegészítőket és ékszereket tervező brandek is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. A bemutatók helyszínén, a Szépművészeti Múzeumban hét, a Fashion Street-en található Deák Palotában kísérőprogramként öt hazai márka kiállítása volt megtekinthető.  

Fotók: HFDA/The Sparkle Content

Forrás: Sajtóközlemény

Budapest Central European Fashion Week | Web | Facebook | Instagram
Magyar Divat & Design Ügynökség – HFDA | Web | Facebook Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük