#Staythefuckhome | Online bár nyílt Szentpéterváron

#Staythefuckhome | Online bár nyílt Szentpéterváron

Szentpéterváron nyílt meg az első kizárólag online elérhető bár, ami az extrovertáltabb izoláltaknak ad lehetőséget egy hideg sör jó társaságban való elfogyasztására. Vagy csak simán arra, hogy társaságban lehessünk.

Egy orosz kreatív ügynökség, a Shishki Collective hozta létre a Stay the Fuck Home bart azzal a céllal, hogy otthonmaradásra bírja az embereket a koronavírus megfékezése érdekében.

A bár szobái a világ minden tájáról elérhetők, ez pedig lehetőséget ad számunkra, hogy idegenekkel, külföldön élő sorstársakkal találkozhassunk, de akár a barátainkkal is összejöhetünk ugyanabba a helyiségbe lépve, video chaten keresztül.

A „megnyitás” utáni első 24 órában már több mint 30.000 ember látogatta meg a Stay the Fuck Home bart. Az oldalon egyre több virtuális szoba nyílik, különböző fantázianevekkel, mindegyikben egyszerre 12 résztvevő tud chatelni egymással.

„Nem mondunk le a szórakozásról, még akkor sem, ha a világ éppen összeomlani látszik” – írják a főoldalon. „Szóval megalkottuk a Stay the Fuck Home bart … ahol elszigetelve maradhatsz, mégis kapcsolatba léphetsz azokkal, akiket szeretsz.”

“A határok zárva vannak, de mi mindenkit, mindenhonnan szeretettel várunk.”

Tölts egy italt, és nézz be itt.

továbbiak
Ksenia Wallenstein | Kerámiák a karantén emlékére
art

Ksenia Wallenstein | Kerámiák a karantén emlékére

Vannak, akik szerint a covid-19 járvány nem hagy majd nyomot az emberiség történetében (mondván, mi ez a pestishez képest), ám akik épp megéljük, egyre inkább úgy érezhetjük, egy nagyon is jelentőségteljes történelmi korszak szereplői vagyunk. A művészet fáján is egyre több olyan alkotás terem, amely a koronavírus emlékét őrzi majd
INCLUSIVE | Unobstructed
design

INCLUSIVE | Unobstructed

Merész, vagány és karakteres, de nem is ez teszi igazán különlegessé. A divatipar lassan alkalmazkodik a társadalmi sokszínűséghez és sokrétű igényeinkhez. A kerekesszéket használó, mozgáskorlátozott emberek számára megfelelő ruházatot nehéz találni. Bár már észrevehető egyfajta elmozdulás, még hosszú az út. Az Unobstructed ruhakollekció amellett, hogy formabontó és kényelmes, megfelelő mindennapi
Etikus & fenntartható | VUUV Works
design

Etikus & fenntartható | VUUV Works

Lébényi Annát sokan a környezettudatos Printa berkeiből ismerhetik, ahol először gyártásvezetőként és tervezőként, majd brand menedzserként dolgozott. Az eredetileg építész végzettségű designer az asztalos szakmába is belekóstolt, és az intarziakészítést is kitanulta. Most saját márkát indított, nem mindennapi társakkal. Interjú! Anna, segíts nekünk kicsit: mit takar a márkanév és hogyan