Természet és kényelem összhangja | Charming Slovenia

Természet és kényelem összhangja | Charming Slovenia

A Charming Slovenia olyan üdülőhelyeket hoz létre, amelyeken a pihenést és a kirándulást magas minőségben kivitelezett szállásokon és környezetben élvezhetjük – mindeközben pedig Szlovénia természeti szépségeit ismerhetjük meg közelebbről.

A Forest Glamping Resort a Blaguš-tónál helyezkedik el. Tizenhat egyedi, üvegből és fából épített házba, illetve kétszemélyes, sátrakra emlékeztető kunyhókba lehet szállást foglalni – az utóbbi az egyszerűség igazi rajongóinak kedvez, a faházikóban ugyanis csak egy kényelmes hálórész rejtőzik. Az üdülőhelyhez tartozik egy könyvtár az erdőben és hajókölcsönzésre is adódik lehetőség.

Fotók: Charming Slovenia – Forest Glamping resort Blaguš

Charming Slovenia | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
A szőnyegek ezer arca | TOP 5
design

A szőnyegek ezer arca | TOP 5

A szőnyeg igazi jolly joker a lakberendezésben: nemcsak melegebbé és otthonosabbá teszi a helyiséget, de tagolja a teret, kijelöli a funkciókat, színt, mintát és textúrát ad az enteriőrnek. A legjobb benne, hogy nemcsak a földre tehetjük! Mai válogatásunkban olyan kézzel készült, egyedi szőnyegeket mutatunk be, melyekben a tradíció és a
A jövő koncepcióautója
tech

A jövő koncepcióautója

A Hyundai Mobis bemutatta új, M.Vision nevet viselő koncepcióját, amely az elektromos közösségi autók elvét követi: az M.Vision X és az M.Vision POP elnevezésű elektromos taximodellek vonzóbb utasélményt és érintésmentes kommunikációs rendszert kínálnak. Az M.Vision POP kisebb, kétszemélyes modell, amelynek különlegessége, hogy kerékforgatás és rákhajtás technológiájával
Origami inspirálta papírborotva
news

Origami inspirálta papírborotva

A kés- és borotvagyártó japán Kai Group a fenntarthatóság jegyében műanyagmentes, eldobható borotvát tervezett papírból. A papírborotva koncepciójának megtervezésekor és fejlesztésekor a márkát a hagyományos japán technológia, az origami, valamint az eldobható papírkanalak és tejesdobozok vízálló tulajdonságai inspirálták. A környezetbarát borotva feje és pengéje fémből készül, fogantyúja pedig vízálló kartonból.