Tom Cruise X Elon Musk

Tom Cruise X Elon Musk

Két ennyire vitatott személynek muszáj volt összetalálkoznia. Teljesítményüket kár tagadni – „a leistung-ot el kell ismerni”, csak hogy egy klasszikust idézzünk –, mégis mindkettőjük esetében tudunk olyan történetről, jellemvonásról, amely miatt nem lehet önfeledten rajongani értük.

Tom Cruise egészen biztosan az egyik legnagyobb élő sztár a Földön; amibe belevág, tuti sikertörténet lesz. Ráadásul a kezdeti „egykaptafás” szériák után, ma már tényleg csak blockbuster filmekben játszik, amelyek mindegyikében kaszkadőr nélkül csinálja meg a stunt work-öt. Mindemellett meg ott vannak a nagyon kellemetlen magánéleti történetei, kiemelve a családdal, nőkkel kapcsolatos pletykákat. Nem voltunk ott, de minimum furcsák.

Oblivion

Elon Musk pedig Tom Cruise vállalkozó-feltaláló verziója, akinek szintén csak sikertörténetei vannak, párhuzamosan több rendkívül összetett iparágban. Példaértékű az innovációhoz való hozzáállása, ugyanakkor túlzottan hypeolt jövendölései és tervei alapján kialakult körülötte egyfajta tech-vallás, ami már-már nevetségesnek tűnik, újszülött fiát pedig X Æ A-12-nek hívják. Gondolom, nem is kell többet mondani erről.

A NASA igazgatójának, Jim Bridenstine tweetjéből nagyon kevés részlet derül ki, de az együttműködés tárgyát a két karakter profiljából már egész könnyen ki lehet találni: terveik szerint filmet forgatnak az űrben. Az elsőt. Tekintve, hogy Tom Cruise tényleg megcsinálta azt, hogy egy felszálló A400M katonai szállítógép oldalába kapaszkodva forgatott jelenetet, és hogy Elon Musk az első magánvállalkozó, aki embert juttat az űrbe, így az esélyek igen csak jónak mondhatók.

A történetből természetesen a NASA-t sem lehet kihagyni – a forgatás a pletykák szerint a Nemzetközi Űrállomáson kapna helyet.

Ha egy kicsit eleresztjük a fantáziánkat, akkor azt is gondolhatjuk; akár a tervezett 2024-es holdra szálláson is forgathatnak majd.

továbbiak
Lengyel minimál | ÅOOMI
east

Lengyel minimál | ÅOOMI

Nem, ez nem IKEA, és még csak nem is skandináv: a finoman geometrikus motívumokból építkező lakástextilek és „fröcskölt” mintázatú kerámiák jegyzője a lengyel ÅOOMI márka. Egy jó ideje már ismerősként üdvözöltük azokat a „foltos” csészéket, melyek kedvenc újhullámos kávézónkban kerültek a kezeink közé, és lám, kiderül, hogy a márka egy
Micromonumental Mapping | Fényművészet online
architecture

Micromonumental Mapping | Fényművészet online

A világjárvány egyik legizgalmasabb hozadéka, ahogy a művészeti alkotások a virtuális térbe költöznek. Most a Limelight, fényművészeti alkotócsoport munkáját mutatjuk be, amely eredetileg a lille-i operaházra készült, végül azonban a képernyőn valósult meg. A Limelight [https://limelightart.net] fényművészek alkotócsoportja, akik több mint 15 éve készítenek 3D vetítéseket, illetve fényinstallációkat,
AG Design Agency | Levantes Family Farm
branding

AG Design Agency | Levantes Family Farm

Pasztell színek és történetmesélő, kedves figurák. A görög AG Design Agency a Levantes Family Farm nevű családi vállalkozás számára készített Red Dot díjas arculatot. Mutatjuk! Az AG Design Agency mottójában megfogalmazott„Creating brands that are truthful, innovative and beautiful”, vagyis „Őszinte, innovatív és vonzó márkákat építünk” kijelentés jól összefoglalja a