fbpx
Nyomj Entert

Városi legendák helyett ápold a hajad hatásos összetevőkkel | ANJA

A 21. században, amikor a megjelenésünk fontossága és az egészségünk megőrzése alapvető igénynek számít, a drogériák polcai roskadoznak az ezeket segítő szérumoktól, vitaminoktól és egyéb örök fiatalságot ígérő termékektől. Azt gondolnánk, már nem találkozhatunk újdonsággal, hiszen az egymásra licitáló márkák és a folyamatosan változó szépségápolási szokások már minden megoldást bemutattak – vagy legalábbis ezt hihetjük a folytonos beauty dömping miatt. A magyar Anja termékcsalád viszont nem fél szembemenni a megszokott megoldásokkal, sajátos összetevőiknek és márkakoncepciójuknak köszönhetően teljesen más perspektívából közelítik meg a szépségipart: az egészség a fő szempont számukra. Vajon mitől lesz hiteles, és hogyan tud értéket teremteni egy márka? Most kiderül!


Az Anja egyedülálló hatóanyagainak köszönhetően forradalmi megoldást kínál a haj egészségének megőrzésére, ami mellé nem utolsósorban egy céltudatos koncepció is társul. A márka megálmodója, Bagi Renáta hosszú évek tapasztalataiból, szakmai tudásából valósította meg elképzelését megkérdőjelezhetetlen érzékkel. Bár Renátától nem áll távol a táplálékkiegészítők és a kozmetikumok gyártása, illetve ő az egyik alapítója a kisbabákra fókuszáló Dora Natura natúrkozmetikumoknak is, az Anja termékcsalád mégis kicsit más utat jár be, hiszen ez nemcsak a termékről szól, hanem a hozzáadott értékekről is. „Nagyon sokat utazom és eközben rengeteg inspiráció ér. Új hatóanyagokat, egy másfajta szemléletet, innovatív technikákat ismertem meg. Nyugaton már sokkal magától értetődőbbez az olyan irányok, mint a fenntarthatóság, a tudatosság, a kritikusan átgondolt fogyasztási szokások és a környezetvédelem. Ezek a szempontok és elvek engem is magukkal ragadtak” – állítja Reni, aki szerint legyen az egészség megőrzéséről vagy a fenntarthatóságról szó, csakis a hosszú távú megoldás a kifizetődő.

Az ANJA állandó küldetéstudata és értékteremtése olyan elveken alapul, mint a tudatosság, átláthatóság, biztonság, megújulás vagy a már említett fenntarthatóság. A márka külön figyelmet összpontosít a vásárlók edukálására, a weboldalon található folyamatosan frissülő blogbejegyzéseikben, hírlevelükben és social media felületeiken rendszeresen hírt adnak a legújabb kutatásokról, legyen szó hatóanyagokról, arányokról, adagolásról vagy eljárásokról.

A termékcsalád szakmailag alaposan kiválasztott, aktív hatóanyagokkal dolgozik, a haj frissességének, szépségének és energizálódásának érdekében. Az Anja Hair Energy Pills hajkapszulában az egyik kulcsfontosságú alkotóelem a mezei zsurló kivonat, ami hajkorona építőanyagát, a keratin termelését segíti. Emellett számos vitamint tartalmaz, aminek mennyisége és használati ajánlása pontosan megtalálható a tégelyek oldalán, hiszen szakmai tanáccsal és a valós kommunikációval hamarabb elérhető a kívánt eredmény. A kilenc vitamin a B10-től kezdve a közismert C-vitaminig és számos ásványi anyag kiegyensúlyozott szintje segíti, hogy a legszebb, legegészségesebb hajkoronát kapjuk, klinikai vizsgálatokban már bizonyított anyagokkal. A márka a városi legendák helyett a valóban hatásos összetevőkre hagyatkozik.

Az egészséges haj az egészséges fejbőrrel kezdődik, így fontos a külső és a belső harmonikus egynesúlyát kialakítani. Az Anja Hair Energy Pills mellett olyan termékek is helyet kapnak, mint a hajnövekedést serkentő és fejbőrt tápláló Scalp Treatment tengerisós fejbőrradír, vagy a Scalp Brush fejmasszírozó hajfeke, ami energizálja a vérkeringést – ezek a portékák is ötvözik az egészség és az esztétikum balanszát.

A hajvitaminok elkészítési folyamatai az alapanyag-beszerzéstől kezdve egészen a csomagolásig nyomon követhetőek és átláthatóak. A gyártástól a csomagolásig minden kizárólagosan magyar eredetű, ezzel is erősítik és támogatják a zöldebb és lokális megoldásokat. Ez különösen fontos a tudatos márkaidentitás kiépítése miatt. „Tudatosak vagyunk nemcsak akkor, amikor terméket hozunk létre, vagy beszállítót választunk, hanem akkor is, amikor megválasztjuk, hogy kivel dolgozunk együtt, vagy milyen körülmények közt élünk.”

Igazi kuriózumnak számítanak az innovatív UV-szűrővel ellátott üvegeik, amik nem csupán a termékeket védik a napfénytől, ezzel megőrizve magas minőségüket, de a környezeti terhelést is csökkentik. Az üvegek a szelektív gyűjtőbe helyezve végtelen alkalommal újrahasznosíthatóak, de akár otthonunkban is hasznukat vehetjük, nem beszélve arról, hogy felhasznált csomagoló- és térkitöltő anyagok biológiailag lebomlóak. Ezekkel a lépésekkel segítik a szépségipar túlzó fenntarthatóságmentes megítélést is, és alternatívát adnak egy zöldebb táplálékkiegészítő használatára.

Az Anja termékek arculatában is visszaköszön ez a tudatos gondolkodásmód, az innovatív üvegeken túl a vizuális identitás is magában hordozza a természetes nőiséget: ez elsősorban a színhasználatban, a tipográfiában és az ezek közti harmoniában nyilvánul meg. Ez a naturális letisztultság egy csipetnyi art décóval vegyítve hasonlóan képviseli a márka ars poeticáját, mint a bennük lévő kozmetikumok: alapvető a belső értékek fontossága, ugyanakkor a belső harmoniát csakis a külsővel való elégedettséggel kéz a kézben kaphatjuk meg. Az Anja termékcsalád mind szakmailag, mind marketingstratégiai szempontból egy színfolt a szépségpiacon, ami ebből az egyedi érzékenységből fakadhat.

ANJA | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük