Visszatér a legendás Ford Bronco

Visszatér a legendás Ford Bronco

Az első Ford Bronco 1966-ban jelent meg, most pedig megújult külsővel és tulajdonságokkal, három változatban tér vissza a Ford kínálatába.

Az eredeti Bronco kétajtós változatban készült, most azonban egy megújult kétajtós és egy újdonságnak számító négyajtós modellt is a piacra dobnak. Mindegyik változatot könnyen leszerelhető ajtókkal és tetővel láttak el. Az alapmotor a gyártó már jól ismert 2,3 literes 4 hengeres turbós benzines egysége 270 lóerővel és 420 Nm nyomatékkal, de aki ennél többre vágyik, az választhatja a 2,7 literes biturbó V6-os erőforrást is, melynek 310 lóerős a teljesítménye, illetve 542 Nm-es a nyomatéka.

Lényegében a hamisítatlan terepjáró modellje korszerűsödött, miközben letisztult formáját és az eredeti Bronco stíluselemeit remekül megőrizte. Nem csak kívül, de belül is visszaidézi felmenőjét, ami különösen a műszerfal megjelenésén érhető tetten. A túrákkal járó piszokra felkészülve a Bronco vízálló kárpitozással, és jól tisztítható anyagokból kiépített belső térrel debütál 2021 tavaszán. Ráadásul egy teljesen új modell, az aszfaltra szánt Bronco Sport is velük együtt érkezik.

Forrás: designboom.com

továbbiak
Fák között rejtőző luxuskabinok | TreeHouses
east

Fák között rejtőző luxuskabinok | TreeHouses

Egyre nagyobb az igényünk a természetközeli, nyüzsgéstől mentes elvonulásra és pihenésre – akár csak pár napra is. Ahhoz, hogy inspiráló környezetben tudjunk kikapcsolódni, nem szükséges túl messzire utazni. Noszvaj környéke pont ilyen, a TreeHouses kabinok tökéletes feltételeket biztosítanak a feltöltődéshez, ráadásul az év minden szakában. Mutatjuk! A sajátos hangulatú Noszvaj vidéke
Dűnék és fenyők a Kur-földnyelven
east

Dűnék és fenyők a Kur-földnyelven

Litvánia és Oroszország osztozik a Kur-földnyelv lenyűgöző tájain, melyek első ránézésre összetéveszthetők akár az Atlanti-óceán partjaival is. A 98 kilométer hosszú, a Balti-tengeren nyújtózó Kur-földnyelv kevéssé ismert úti cél, pedig Európa legnagyobb homokdűnéje is itt található. A szelek és a hullámok minden falukezdeményezést maguk alá temettek, míg végül a 19.
Summer in the city | #stayhomecreative
art

Summer in the city | #stayhomecreative

#stayhomecreative sorozatunkat a pandémia idején indítottuk, mostanra már akár át is keresztelhetnénk #dontstayhomecreative-ra, pláne ebben a nagy melegben, amikor mindenki vízpart mellé vágyik. A felforrósodó betondzsungelből azonban nem mindenki menekülhet, így különféle praktikákkal vagyunk kénytelenek átvészelni a fülledt, kánikulai napokat. A folyton zúgó ventillátor, a duruzsoló klímaberendezés vagy a panel