fbpx
Nyomj Entert

A Hello Wood kabinját díjazta a Német Formatervezési Tanács

A Hello Wood stúdió ikonikus kabinháza ezúttal a German Design Council által alapított ICONIC Awardson tarolt és került győzelmével a világ leginnovatívabb épületei közé.

A WorkStation kabin újabb elismerése jelzi annak az építészeti szemléletnek jelentőségét, amely nem a tér nagyvonalúságát helyezi előtérbe, hanem a limitált alapterületen megvalósított komplex térélményt, az élettér praktikusságát és az épület fenntarthatóságát értékeli.

A WorkStation tervezése során a Hello Wood egy olyan tér megalkotására törekedett, amely mérete ellenére optimális térérzetet nyújt és jól átgondolt komplexitásából fakadóan sokféle funkció ellátására alkalmas, valamint a megrendelők egyedi elképzeléseinek is utat enged.

A kabin hang- és hőszigetelt falai 8 négyzetméternyi teret rejtenek, amely extra “helyiségként” vagy éppen önálló minilakként is megállja a helyét. A lapraszerelhető szerkezetből adódóan gyorsan és egyszerűen felállítható a kert végében, üres telken, vízparton vagy irodaház udvarán.

A WorkStationök szállásként is használhatók – a nyáron Tállyára felépített kabinok az egyedileg készített, praktikus berendezésnek köszönhetően teljes jogú “apartmanházként” funkcionálnak. A konfigurációk sora nem áll meg itt, a Hello Wood már tervezi a fémborítású, futurisztikus CyberStationt és a SaunaStationt, amely nevének megfelelően kerti, design szanuának készül.

Hello Wood | Web Facebook | Instagram
Forrás: Sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük