fbpx
Nyomj Entert

Újra itt a 360 Design Budapest!

Egyedülálló alkotások, nemzetközi elismerések, formabontó ötletek és kiemelkedő kelet-európai designmárkák – idén is megnyitja kapuit a Red Dot díjas 360 Design Budapest. A Magyar Divat & Design Ügynökség második alkalommal rendezi meg a formatervezőket felvonultató, nagy sikerű programsorozatot október 4. és 10. között a Bálnában. Az esemény ebben az évben is felhívja a figyelmünket a minket 360 fokban körülölelő design sokrétű világára.

A 360 Design Budapest nem mindennapi módon mutatja be a hazai és régiós design szféra legjobbjait – a kiállítás egyik nem titkolt célja, hogy megmutassa, a design könnyen a hétköznapjaink részévé válhat. A kreatívipari remekeket innovatív módon felsorakoztató tárlat élőben és digitálisan is szemlélteti Kelet-Európa feltörekvő márkáit. A figitális (fizikai és digitális hibrid) kiállítás kimagasló sikerének köszönhetően több nemzetközi elismerésben is részesült: a tavalyi évben az A’ Desing Awards and Competition, a Red Dot-díj és az Eventex Awards egyaránt díjazta a rendezvényt, így a szakma legnagyobbjainak köszönhetően nemcsak a hazai látogatók, hanem egy sokkal nagyobb nemzetközi közönség is megismerheti a Kelet-Európában lévő potenciált és a helyi designipar kulturális gazdagságát. Ebben az évben új koncepcióban, új tervezőkkel és még egyedibb módon találkozhatunk a design regionális arcával. A lényeg persze nem változik: a cél a kelet-európai tervezők népszerűsítése és a designmárkák nemzetközi piacra emelése. A többnapos eseménysorozaton tárlatvezetések és kerekasztal-beszélgetések emelik az esemény színvonalát.


Az idei évben nemcsak a tapasztalt formatervezőké a főszerep, hanem a feltörekvő tehetségek is helyet kapnak a kiállítóteremben – ez is tükrözi a 360 Design Budapest sokszínűségét. A kiállításon BAANTAL, Botos Balázs, Concrazy, Czikcakk, Cserba Anna, Riederauer Dóra, ERROR N’MORE, Forms Design, Itthon Design Studio, KOKOMO Ceramics, Komok, Komonka, FabLab Budapest, Leits Miklós, Loomiosa, Lumoconcept, Meander, Miklósi Ádám, Koczka Kristóf, OBAI, Oleant, Position, Sarakele, Szenteczki Boldizsár, RAWfiction, Ullmann István, ESSTRE, Viaplant és a Yoza különleges tervezéseit vehetjük szemügyre. A 2021-es 360 Design Budapest fő üzenete a környezettudatosság és az anyagtudatos design fontossága – így stílusosan, fenntartható módon mutatja be kiállított termékeit a tudatos nagyközönség számára.

A további érdekességek és információk elérhetők a 360 Design Budapest oldalán és eseményén.

360 Design Budapest | Web | Facebook | Instagram
Magyar Divat & Design Ügynökség | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük