A jövő 2021-ben kezdődik | Apple TV+

A jövő 2021-ben kezdődik | Apple TV+

A napokban debütált az Apple TV+ legújabb tudományos-fantasztikus sorozatának előzetese, mely elementáris erejével bizonyára a Star Wars örököse címre pályázik.

A Foundation Isaac Asimov díjnyertes regénye, az Alapítvány alapján készült. A történet középpontjában a Galaktikus Birodalom bukását követően az emberiség megmentéséért folytatott küzdelem és a társadalom újjáépítésének folyamata áll. A forgatókönyvet a Batman: Kezdődik! és A sötét lovag filmek alkotói írták.

A scifi-filmsorozat producerei közt ott van Isaac Asimov lánya, Robyn Asimov, továbbá David S. Goyer, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg és Marcy Ross is. Az Apple számára gyártott Foundationt a Skydance Television jegyzi.

A sorozat 2021-ben lesz elérhető az Apple TV+ felületén.

továbbiak
Budapest by Labrosse | Dunapark-ház
digitális

Budapest by Labrosse | Dunapark-ház

Azokon a csíkos napernyős délutánokon néha fül nélküli arcok állnak össze. Oh no! Az egyik szeme sír, a másik meg csak néz. Nesze, a harmadikon Tetris-szerű tömegjelenet – a szín nem számít, illeszkedik a nép. Az erkélyen ácsorgó Vudubaba-család közben persze csendben bomlaszt. Valaki meg már csak félig fért be a
Nyári ízek Olia Hercules könyvéből
east

Nyári ízek Olia Hercules könyvéből

Nyári ízek és tradicionális ételek emlékekkel, történetekkel fűszerezve. Az ukrán származású Olia Hercules tizenkét évesen költözött Ciprusba, ezután Londonba, ahol újságíróból vált az ételek és ízek szerelmesévé, majd elismert séffé. Néhány recepttel kedveskedünk most nektek Olia legújabb, 2020-ban megjelent könyvéből, ami a Summer Kitchens [https://oliahercules.com/books/] (Nyári konyha)
Elkezdődhet az érintésmentes étlapok korszaka | SpeedPro
digitális

Elkezdődhet az érintésmentes étlapok korszaka | SpeedPro

Nincs több nyomtatott étlap – a SpeedPro javaslatára egy NFC-matrica és a mobilunk segítségével online érhetjük el a menüt. A nyomdai munkákkal foglalkozó denveri cég NFC és QR-kódok használatával működő, új vendéglátási rendszer ötletét dolgozta ki. Már a pandémia előtt elkezdték a fejlesztést, de a folyamatok hatására megsürgették a kivitelezést, hogy