Egy kis unalom sosem árt! | Verdé

Egy kis unalom sosem árt! | Verdé

Nem kérdés, hogy időnként mindenkinek szüksége lenne egy kis digitális detoxra, de mégis mihez kezdjünk net nélkül, ha éppen tényleg semmi dolgunk nincs? Erre ad választ a Verdé legújabb, Happily Offline nevet viselő kaktusza.

A barátok, a család, a munka, a bevásárlás, és még a kedvenc sorozataink is a neten keresztül érnek el minket, így nem csoda, ha nehezen cserélünk le 10 perc online jelenlétet a sokkal kevesebb ingerrel kecsegtető offline percekre. Pedig a rendszeres kikapcsolás a kiegyensúlyozottság alapvető része, már ha tényleg ki tudunk kapcsolni, és egyszerűen csak élvezni a semmittevést. A gond csak az, hogy a maximális fordulatszámon pörgő életünkben semmit sem csinálni sokkal nehezebb, mint bármit a neten és itt jön a képbe a Verdé a kikapcsolásra buzdító kampányával. Merthogy „unatkozni” igazából hasznos, sőt, még élvezetes is, ha tudjuk, hogyan kell csinálni.

Hogy a kikapcsolás közben véletlenül se zavarjon meg semmilyen értesítés vagy felugró chatablak, egy egészen szokatlan megoldást vetett be a Verdé: offline weboldalt készített, ami úgy lép működésbe, ha lecsatlakozunk a netről. Az offline.verdeshop.hu egy teljes gyűjteménnyel vár minket az unatkozást segítő tippekből, ehhez viszont offline módba kell váltanunk. Hogy miért tennénk ilyet? Ha a mentális egyensúlyunk megalapozása nem lenne önmagában elég, jutalmat is kapunk minden egyes offline töltött percért: garantált kedvezményt a Happily Offline kaktusz árából! Nem is rossz ajánlat azért cserébe, hogy semmit se csinálj, ugye? Az unatkozós mesterkurzus persze nem ér véget ennyivel. Ez a kis kaktusz azután is segít lejönni a netről és kikapcsolni, ha beköltözött hozzád elég odaérinteni a mobilod a kaspójához, és máris megjelenik egy ötlet a képernyőn, hogyan üsd el az időt internet nélkül, hasznos semmittevéssel.

A Happily Offline-ra érdemes mielőbb lecsapni, hogy kipróbálhasd az édes semmittevést, előtte pedig bezsebelni a lehető legnagyobb kedvezményt rá. Ha készen állsz életed leggyümölcsözőbb unatkozására, irány az offline.verdeshop.hu oldal!

A Verdé egyedi designnal és egyéniséggel ruházza fel a kaktuszokat és pozsgásokat, így nem szimplán szobanövények, hanem olyan stílusos kiegészítői is az enteriőrnek, amik pozitív üzenettel töltik meg azt. A Happily Offline kaktusz a verdeshop.hu webshopban elérhető el.


Verdé | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóközlemény

továbbiak
Budapesti mozaik | Városi történetek Zsigmond Gábortól
lifestyle

Budapesti mozaik | Városi történetek Zsigmond Gábortól

Hogyan formálja a kikötők és a hajók jelenléte egy város történetét? Miért érdemes a múlt egy szeletét visszaadni a mának? Vajon milyen értékekre hívhatja fel a figyelmet egy több mint száz éves, máig fennmaradt gőzhajó? Íme, a Kossuth Múzeumhajó – avagy Zsigmond Gábor, a Közlekedési Múzeum főigazgató-helyettesének városi naplóbejegyzése. Legújabb cikksorozatunkban
Régiből valami nagyon újat | Plato Kortárs Művészeti Galéria, Ostrava
design

Régiből valami nagyon újat | Plato Kortárs Művészeti Galéria, Ostrava

Fogtak valamit, ami már senkinek sem kellett, hozzátették a saját tudásukat, és egy egészen egyedi koncepció kerekedett belőle – így született ez az ostravai galéria. Bár Csehország az utóbbi időben mindenhol elég jól áll régi gyárépületeinek művészeti célú újrahasznosításával (legutóbb itt számoltunk be egy trutnovi erőmű átalakításáról), Ostrava egy egykori iparvárosból
Foglalj helyet | Utcabútorok, amelyek a hétköznapjainkat alakítják
design

Foglalj helyet | Utcabútorok, amelyek a hétköznapjainkat alakítják

Padok, szemetesek, kerékpártámaszok vagy különböző menedékhelyek – mind olyan bútordarabok, amelyek mellett nap mint nap elhaladunk, de mégsem tulajdonítunk nekik elég figyelmet. Pedig az utcabútorok tudatalatt formálják városi élményeinket, szokásainkat és közérzetünket. Arra invitálnak, hogy kapcsolatba lépjünk, elidőzzünk és megpihenjünk egy köztéren, vagy épp ellenkezőleg, a továbbhaladásra ösztönöznek. De mi alakítja