A TISZA is csatlakozott a #fashionrevolution mozgalomhoz

A TISZA is csatlakozott a #fashionrevolution mozgalomhoz

A Divatforradalom Hetéhez csatlakozva, a TISZA is szeretné megmutatni a márka mögötti alvállalkozókat és dolgozóikat, akikre mind, egytől-egyig büszkék, és akik dolgos keze munkája nélkül minőségi termékeik sem lennének. Céljuk ezzel felhívni a figyelmet a hazai gyártás fontosságára, arra a még életben maradt maroknyi könnyűipari vállalkozásra, akiket a vevőik vásárlásukkal közvetve szintén támogatnak.

Egy-egy Tisza cipő vagy ruhadarab, esetleg kiegészítő mögött egy sor ember munkája áll, akik idehaza, kis szériában, magas minőségben és kézzel készítik a legnagyobb odafigyeléssel a különböző termékeket.

A TISZA csapata vallja, hogy a kevesebb több, azaz egy jól megválasztott minőségi termék hosszú évekre társunk a mindennapokban, és megéri a befektetést.

Elég akár csak a Tisza SPORT új, szuper színekben pompázó kollekciójára gondolni, amiről elsőként adtunk hírt nektek itt, a HYPEANDHYPER-en.

Tisza Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Női alakok Alja Horvat illusztrációiban
east

Női alakok Alja Horvat illusztrációiban

Női alakok, élénk színvilágú mintákkal, növényekkel keveredve, nosztalgikus hangulatú képeken. A szlovéniai származású Alja Horvat illusztrációit a ’60-as, ’70-es és ’80-as évek divat és zenei világa, illetve a természet iránti szeretet inspirálja. Alja Horvat gyerekkora óta rajong a művészetért és a rajzolásért, de csak 2017 óta kezdett el vele komolyabban
art + design | David Lynch: Small Stories
design

art + design | David Lynch: Small Stories

A képzőművészet a design örök ihletforrása. Külön-külön is megél a két terület, de minek választanánk szét őket, amikor olyan jól kiegészítik egymást? Mi inkább ráerősítünk a kapcsolódásra, és minden hónapban választunk egy aktuálisan megtekinthető* művészeti kiállítást, és hagyjuk, hogy inspiráljon egy design válogatást. David Lynch 2013-ban épp nem dolgozott semmilyen
A hét kedvenc enteriőrjei_06
architecture

A hét kedvenc enteriőrjei_06

Hétről hétre megosztjuk a legszebb, leginspirálóbb, legkúlabb enteriőröket, melyekre az elmúlt napokban bukkantunk. A szombati kávé mellé tökéletes szemcukorkák következnek, amelyekből a saját lakásunkhoz is ihletet meríthetünk. Vegyes válogatás tengerparti nyaralóval, rusztikus, de kicsit sem unalmas vidéki házakkal és maximálisan élhető városi lakásokkal. Tengerparti ház egy régi szovjet nyaralófaluban [https: