Új színekben a Tisza SPORT

Új színekben a Tisza SPORT

A kétszeres Red Dot Design díjas Flying Objects formatervező stúdióval karöltve, a Tisza csapata tavaly egy majd 35 éves formát élesztett fel – a Tisza SPORT így ismét frissé és vonzóvá tudott válni a jelenkor elvárásainak. Most pedig már itt is az új kollekció, vadiúj színekkel.

Az eredeti Tisza SPORT cipő főbb design elemeit megtartották, ahogy a korabeli felirat tipográfiáját is átemelték a tervezés során. A mindennapi használathoz azonban egy rugalmasabb, új talpat kerestek, a felsőrész maximális kényeleméért pedig egy anyagában strukturált, rendkívül puha bőrt választottak.

Első körben egy szolidabb, az eredetire hajazó fehér-kék színkombináció mellett döntöttek, de már a koncepciótervezés során is rengeteg színt kipróbáltak. Ezekből választottak most négy verziót – erre a szezonra a Tisza SPORT így menő, ’80-as éveket idéző színeket kapott.

Mire befutottak a legyártott cipők, a kialakult, koronavírus-járvány okozta helyzetben a Flying Objects csapata már home office-ból dolgozott, így aztán otthon készítették el a kampányfotókat.

„Egy egész napra le se vettük őket magunkról, csak csináltuk benne a napi karantén-rutint lakáson belül. Egyébként is szeretjük nézegetni, simogatni, lakásban hordani a cipőinket, néha még az ágy mellé is lerakjuk éjszakára, mielőtt először felvesszük az utcára. Most erre ráadásul egy kicsit több időnk van” – mondta el Húnfalvi András, a Flying Objects egyik alapítója.

Ezen a linken ti is beszerezhetitek saját Tisza SPORT cipőtöket!

Tisza Web | Facebook | Instagram

Flying Objects Web | Facebook | Instagram

továbbiak
#stayhomecreative | Városi terek
art

#stayhomecreative | Városi terek

A „kényszerpihenő” miatt nem sétálhatunk, járkálhatunk kedvünkre a városban bárhol és bármikor. Azért, hogy ez az időszak elviselhetőbb legyen, hazai kreatívokat kértünk meg arra, hogy élesszék fel újra Budapest kiüresedett tereit az alkotásaikkal; töltsék meg színekkel, formákkal, humorral, saját vizuális világukkal. Mutatjuk! Bányai Zsófia | Instagram Erzsébet tér -------------------------------------------------------------------------------- Dankó Evelin
#stayhomecreative | Négy fal között
art

#stayhomecreative | Négy fal között

Hogy elviselhetőbbé tegyük a koronavírus okozta „kényszerpihenőt”, hazai alkotókat kértünk fel arra, hogy rendezzék be saját ízlésük szerint ideális karantén-otthonukat. #stayhomecreative sorozatunkban olyan kreatív arcok rajzait mutatjuk, akiket mi is követünk az Instán, és akiket Nektek is érdemes! Bakos Barbara | Instagram [https://www.instagram.com/barbarabakos_illustration/?hl=en] --------------------------------------------------------------------------------
HYPE | Heti online programajánló
news

HYPE | Heti online programajánló

E heti ajánlónkban olyan programokat gyűjtöttünk össze, amelyek tartalmasabbá tehetik az otthon töltött unalmas órákat. Kiszakítanak a katasztrófahírek hálójából, fejlődünk általuk, vagy éppen másokat segíthetünk velük  –  akár csak néhány maszk megvarrásával, workshop videókkal, figyelemelterelő design dokumentumfilmekkel, kreatív művekkel, amelyek megmosolyogtatnak, vagy mondjuk azzal, hogy hazai tervezőktől vásárolunk, és így támogatjuk