fbpx
Nyomj Entert

Az Oscar-díjas Deák Kristóf filmjéhez készült betétdallal vezeti fel új lemezét OHNODY

Az OHNODY művésznév mögött rejlő Hegyi Dóri 2020-as nagy sikerű lemeze után idén tavasszal új albummal jelentkezik. Ennek előfutára Az unoka című nagyjátékfilmhez írt Szívemben őrzöm, amihez a dalszerző-énekesnő saját rendezésű klipje is elkészült. A képsorok személyes ihletettségűek, saját bevallása szerint minden képkocka olyan, mintha a néző a vizuális firkafüzetét lapozgatná.

A Szívemben őrzöm a körforgás megértéséről, az elfogadásról, a pillangóhatásról szól. A dalhoz készült kisfilmet OHNODY maga rendezte Vadas Géza operatőri látásával kiegészítve. Az elsőre talán absztraktnak és álomszerűnek ható képsorok mind-mind olyan szimbólumok, amik adott korokra, elméletekre, nézetekre utalnak, így univerzális érvényűek.

A személyes, fotóalbumszerű képsorok közt globálisabb jelképek is meghúzódnak: például a három táncos lány egyszerre jelképezi a mitológiai Khariszokat és Erinnüszöket, vagyis a kegyesség és szépség, illetve a harag istennőit. A szerzemény az Oscar-díjas Deák Kristóf bemutatkozó nagyjátékfilmje, Az unoka egyik betétdala is, illetve ízelítő a tavasszal érkező nagylemezből.

Forrás: Sajtóanyag

OHNODY | Facebook | Instagram


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük