BASIC kollekció | NON+

BASIC kollekció | NON+

Sportosan elegáns, praktikus, kényelmes, egyedi. Bizony, ezek a kifejezések nem üres frázisok – mi magunk is örömmel teszteljük, viseljük a NON+ márka ruhadarabjait. Határozottan állíthatjuk: ez az a hazai divatbrand, amely minőségben nem ismer kompromisszumot, és képes az állandó megújulásra. Kifejezetten igaz ez a BASIC kollekció esetében, ahol 150 ruhadarab között válogathatunk.

NON+

Letisztult minimalizmus, visszafogott paletta és kényelmes funkcionalizmus mindenek előtt – a NON+ divatmárka alapelvei számos ponton összecsengenek a 20. század egyik legmeghatározóbb építészének alkotói szemléletével, nem véletlen hát, hogy Mies van der Rohe idézete inspirálta a már tíz éve töretlen sikerrel működő hazai divatmárka filozófiáját: Less is more – azaz a kevesebb több.

A NON+ kollekciójában a szezonális kollekciók mellett évente több kisebb darabszámú, aktualitásokhoz kötődő (Valentin napi, nőnapi, karácsonyi, stb.) kollekció jelenik meg. Az újdonságok közé tartozik a Heti Szett Akció (épp most zajlik), melynek keretében évente néhány alkalommal 7-10 speciális anyagból készülő modell kapható 30% kedvezménnyel előrendelésben, valamint a Hónap Terméke, egy-egy extra fazon, amely az adott hónapban elérhető csak.

NON+ BASIC

A gyakran változó szezonális kínálat mellett a BASIC kollekció 150 folyamatosan elérhető, sportosan elegáns, kényelmes és vagány darabbal képviseli a márka életében az állandóságot.

A kiváló minőségű anyagokból készült ruhák a NON+ alapszíneiben – fekete, fehér, szürke, piros és királykék – elérhetők. Az egyedi, konzekvens stílusú, kényelmes és praktikus öltözékek a mozgalmas életet élő dinamikus nők ruhatárának elengedhetetlen alapdarabjai, melyek a divat folyton változó trendjeivel szemben különleges szetteket alkova, hosszú távon magukban hordozzák az állandó megújulás lehetőségét.

A NON+ BASIC kollekció darabjai tökéletesen illenek egymáshoz és az aktuális szezonális újdonságokhoz egyaránt. Minden egyes darab harmonikusan illeszkedik a már korábban megvásárolt NON+ öltözékekhez, egy-egy újabb kiegészítő vásárlásával pedig nem a meglévők helyett, hanem azok mellé választunk.

A NON+ márka filozófiájának megfelelően a kevesebb több elvét követve, a BASIC kollekció olyan darabokat kínál, melyek épp úgy megállják a helyüket munkahelyi környezetben, mint a szabadidő pillanataiban – egy dolog azonban változatlan: mindig kényelmes és önfeledt viseletet biztosítanak.

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke ‘Dalocska’

Modell: Farkas Laura

Smink/haj: Agnes Pataky Makeup artist

NON+ | Instagram | Facebook

továbbiak
A GUNIA Project új kollekciója gyermekkori emlékeinket idézi meg
design

A GUNIA Project új kollekciója gyermekkori emlékeinket idézi meg

A GUNIA Project 2023-as újévi kollekciójának fókuszában a nyúl áll. Az ukrán márka most is friss és divatos tárgyak formájában éleszti újjá az ukrán kézműves hagyományokat. Az alapítókat az új kollekcióról, a nyúl szimbólumáról és kedvenc tárgyukról is megkérdeztük. A GUNIA Project újévi kollekciója kerámiákat, illatos gyertyákat, asztali textíliákat és
Tokiótól Varsóig – A japán UNIQLO pop-up üzletet nyitott Lengyelországban
uniqlo

Tokiótól Varsóig – A japán UNIQLO pop-up üzletet nyitott Lengyelországban

Az egyszerű vonalvezetésű, megfizethető árú és jó minőségű ruhák között minden alapdarab megtalálható, amire szükség lehet egy gardrób összeállításához. Ez a titka az ázsiai szigetország legismertebb ruházati márkájának, a UNIQLO-nak, amely világszerte közel több mint 2400 üzletet üzemeltet. A lengyel fővárosban, a Marszałkowska utcán haladva nehéz eltéveszteni a cég jellegzetes
A modern nő tíz arca | Anka X Hajdú Anett
design

A modern nő tíz arca | Anka X Hajdú Anett

Bemutatkozik az ANKA ART limitált, kézzel készült legyezőkollekciója, amelyet tíz női karakter inspirált. A darabok különleges divatkiegészítőként és egyedi lakásdekorációként is funkcionálnak. Az Anka legyezőmárka egyedi, évente új kollekcióval és egyben együttműködéssel megjelenő művészeti almárkája, az ANKA ART első limitált darabjait Hajdú Anett illusztrátor álmodta meg. Anett 2011-ben diplomázott a