Celebration of Love: Nora Sarman 2020

Celebration of Love: Nora Sarman 2020

Sármán Nóra tavasz-nyári kollekciójának ruhái azokhoz a pillanatokhoz készültek, amelyekre örökre emlékezni fogunk. Életünk sorsdöntő lépéseit kísérik, az ünnepet emelkedettebbé teszik, a rituálénak szólnak. A Celebration of Lovekollekcióhoz készült kampányról Szabó Zsófi designer, grafikussal beszélgettünk.

A „Celebration of Love” kollekciót röviden már bemutattuk a Fashion Weeket követően, a napokban azonban elkészült a hozzá tartozó fotókampány is, ami egyszerre lett vadregényes, romantikus és misztikus. Az elkészült kampányanyag art directora Szabó Zsófi volt, aki 2018 óta dolgozik a Nora Sarman csapatban brand managerként.

Lebegés, egy teljesen másik síkon való gondolkodás, a közös alkotás öröme. Nórival együtt dolgozni olyan, mintha kilépnék a hétköznapokból” – meséli Zsófi.

A kollekció darabjai mitológiai szereplőket öltöztetnek, színtere pedig egy a hétköznapoktól eltérő, külön síkon létező világ, amely romantikus és izgalmas. A kampány koncepciójának és kommunikációs anyagainak összeállításához Michael Hoffmann 1999-es Szentivánéji álom című filmje jelentette az egyik legfőbb ihletet.

A tündérek, mitológiai alakok a természettel harmóniában, felszabadultan élik életüket, a várostól távol, az antik romokon, melyet benőttek az indák, virágok. A halandók palotában élnek, a múlandóság érzését nagyszabású terekkel, gyönyörű épületekkel feledtetik. E két világ ellentéte, a mese és a valóság találkozása az a hangulat, amelyet a szerelem ünnepéhez valónak elképzeltünk – mondta el Zsófi.

A kampányban szereplő ruhákat nagy gonddal választották ki. A fotózáson azok a darabok kerültek a fókuszba, amelyek speciális technikával készültek és ugyanakkor a legjobban kifejezésre juttatják a „Celebration of Love” hangulatát.

Modellnek Jakab Juli színésznőt kérték fel, akinek bájos és vagány karaktere csodásan illeszkedett ebbe a koncepcióba: szőke fürtök, tündérien ragyogó smink, emellett huncutság és itt-ott előtűnő tetoválások. Zsófi szerint a Nora Sarman menyasszonyok azok a modern nők, akik vállalják önmagukat és komfortosan mozognak a nem mindennapi darabokban is. Nóri ruhái amellett, hogy finomak és szépek, nagyon kényelmesek is, így teret engednek a felszabadultságnak, hogy kibontakoztassuk benne valódi személyiségünket.

A Celebration of Love kampány fotóanyagának és filmjének stábja:

Fotó: Tóth Kristóf

Film: Vadas Géza

Art direction: Zsofi Szabo Design

Kampány modell: Jakab Juli

Lookbook modell: Fodor Klarissza, Visage Models Hungary

Smink: Keserű Barbara

Haj: Radván Simon

Fejdísz: Vecsei Millinery

Virág és dekoráció: Flóra Floral Botanical Atelier

Cipő: Nora Sarman for Cango&Rinaldi

Helyszín: Öreg Tölgy Kastély-Fogadó, Pusztazámor

továbbiak
V4PLUS | Kedvenc lengyel márkáink_04
east

V4PLUS | Kedvenc lengyel márkáink_04

Több, mint erősre sikeredett aktuális lengyel válogatásunk. És ez nem kamu! Itt van például a Turbo rágós póló, ami egyöntetűen a szerkesztőség kedvence lett egy pillanat alatt. Bemutatjuk a hazai Pinetime és SUSU keramika márkák lengyel párjait, és egy menő vintage bútorboltba is ellátogatunk. S ha mindez még nem lenne
NÉGYSZÖGLET – Bartis Attila
art

NÉGYSZÖGLET – Bartis Attila

Megbillent a föld, éles szögben húzott tusfeketék rajzolnak határt, a szigorú vonalakon talán egy sál lilája. Ha fölöttem, ha alattam, mint egy sziget az égben. Itt lakom én. Budapest. Forrai Ferenc [http://forraiferenc.hu/] sorozata. 51 éve, 1968. január 22-én született Bartis Attila. KÁROLY AVAGY AZ IRODALOM TÖRTÉNETE „– Az voltam
INLCUSIVE | Gondoskodó tervezés_01
design

INLCUSIVE | Gondoskodó tervezés_01

Különleges rajzeszközök, amelyek lehetővé és élményszerűvé teszik az önkifejezést mozgáskorlátozott gyerekek számára, és mint terápiás eszközök hozzájárulnak az egyén fejlődéséhez is. A speciálisan kifejlesztett tárgyegyüttes a Csillagház Általános Iskola együttműködésében, az ott tanuló halmozottan sérült gyerekek igényeiből kiindulva jött létre, amellyel az iskola diákjai a mai napig is folyamatosan alkotnak.