Cyberpunk 2077 | tervezz számítógépházat

Cyberpunk 2077 | tervezz számítógépházat

Különböző szuperképességekkel feltuningolt alakok, olcsó emberélet, sötét alvilág, amelyet gátlástalan magáncégek irányítanak. Itt mindenki mindenkinek az ellensége. A kicsit sem optimista jövőképet egyedül talán Keanu Reeves feltűnése árnyalja. A lengyel CD Projekt RED játékfejlesztő csapat által tervezett Cyberpunk 2077-re már nyolc éve várnak a rajongók.

A 2020. szeptember 17-én debütáló játékkal kapcsolatban – a várakozást némileg fokozva –, most egy pályázatot is hirdettek „Cyber-Up your PC” címmel, amelyben arra buzdítják a gamereket, tervezzék meg saját számítógépházukat a Cyberpunk 2077 stílusában.

A munkák beküldési határideje 2020. május 17. A legjobb 5 tervet egy szakértői zsűri választja ki május végén, a végső győztest pedig július közepén hirdetik ki. A klassz díjakat az Alienware, az NVIDIA és a SteelSeries ajánlotta fel.

A „Cyber-Up your PC”  pályázattal kapcsolatos további részletekről ITT olvashattok.

Forrás: Cyberpunk

CD Projekt RED | Web | Facebook | Instagram

Cyberpunk | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Karantén, fotográfusok szemével
art

Karantén, fotográfusok szemével

Mindenki másképp, másféle módon dolgozza fel a bezártságot; van, aki önmagára, a saját környezetére, és van, aki másokra, a külvilágra figyel. Pillanatszerű, lelassult jelenetek, megnyugvás, melankólia, menekülés, egyensúlykeresés vagy önterápia. Ezúttal olyan magyar fotográfusok képei közül válogattunk, akik saját vizuális nyelvükkel reflektálnak a járványhelyzetre, és ragadják meg az otthon töltött
Harmónia és koherencia | Interjú Lengyel Mártonnal, az  URBA építészével
branding

Harmónia és koherencia | Interjú Lengyel Mártonnal, az URBA építészével

Örülnek-e az építészek, ha kézjegyük felismerhetően végigvonul a portfóliójukon? Hogyan kommunikálható egy brand víziója a belsőépítészeten keresztül? Csupa izgalmas kérdés vetődött fel, miközben Lengyel Márton bemutatta nekünk az URBA építész stúdiót. Lengyel Márton és Vízkelety Rita korábban több szakmai formációban is részt vettek, mielőtt teljesen a saját útjukra léptek. Az
Tom Cruise X Elon Musk
vélemény

Tom Cruise X Elon Musk

Két ennyire vitatott személynek muszáj volt összetalálkoznia. Teljesítményüket kár tagadni – „a leistung-ot el kell ismerni”, csak hogy egy klasszikust idézzünk –, mégis mindkettőjük esetében tudunk olyan történetről, jellemvonásról, amely miatt nem lehet önfeledten rajongani értük. Tom Cruise egészen biztosan az egyik legnagyobb élő sztár a Földön; amibe belevág, tuti sikertörténet lesz.