fbpx
Nyomj Entert

Egy modern élethez igazított lakóház az előző századból

Az 1900-as évek elején Szlovéniában épült házat az a2o2 arhitekti újította fel, értékőrző és fenntarthatósági szempontokat tartva szem előtt.

Az épület külső burkolatát megőrizték, míg a tulajdonosok az ablakokat restaurátor segítségével felújították. Az átalakításokat hangsúlyosan kiemelték: a letisztult belső terek a régi ház szellemiségét őrző elemekkel találkoznak, megteremtve a harmonikus hatást. Felesleges részleteket nem találunk, a lakóház kiegészült azonban egy új emelettel, ahol a hálószoba kapott helyet. Az alsó szinten találjuk a konyhát és az étkezőt, valamint a kandallóval felszerelt nappalit.


Fotók: Ana Skobe

Forrás: ArchDaily


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük