Elegancia és brutalizmus ötvözete | SWAN Soda

Elegancia és brutalizmus ötvözete | SWAN Soda

A nyár hangulatát idéző, friss és üde: az ukrán székhelyű, fenntartható márkákra fókuszáló Orchidea Agency tervezett arculatot a Swan névre hallgató szódavíz márkának.

A Swan alapítója Artem Lebed, aki személyes indíttatásból döntött úgy, hogy elindítja saját természetes szódavízmárkáját: célja, hogy a tömegtermékek piacán található cukortartalmú italokat kiváltsa egy magas minőségű, cukortól és károsanyagoktól mentes, természetes ízesítésű szódaitallal.

Az Orchidea Agency elmondása szerint több mint tíz koncepciót dolgozott ki, míg eljutottak a végső változathoz, amely megfelelő módon közvetíti és adja át a márka üzenetét a design eszközének segítségével.

A címke végül fehér hátteret kapott, amellyel kontrasztban fekete, talpatlan (sans serif) logotípia tűnik fel, utalva a márka nevére: a „swan” angolul hattyút jelent.  A logó kecsességét és eleganciáját tovább hangsúlyozták az „S” és az „A” betűk íves, karakteres kialakításával.

A szóda különböző ízvariánsaihoz elnagyolt, absztrakt formájú illusztrációkat társítottak, amelyek élénk színei friss és üde megjelenést kölcsönöznek a csomagolásnak.

„Az általunk létrehozott arculatterv az elegancia és a brutalizmus kombinációja” – emelte ki az Orchidea Agency.

Az Orchidea Agency munkáit már egy ideje figyelemmel kísérjük. Olvassátok el a róluk szóló korábbi cikkünket is, amelyben több projektjüket mutattuk be nektek:

Finom, női energiák | Orchidea Agency

Orchidea Agency | Web | Behance | Facebook | Instagram

továbbiak
Kétszintes házat épített Európa legnagyobb 3D-nyomtatója
architecture

Kétszintes házat épített Európa legnagyobb 3D-nyomtatója

A Belgiumban található ház az első, amely nem elemenként, hanem egy darabban készült el 3D-nyomtatással betonból. Hatvan százaléknyi is megspórolható az anyagokból, az időből és a költségekből egy teljes mértékben 3D-nyomtatással készült ház esetén – ez derül ki annak a háznak a példájából, melyet a belga Kamp C cég épített. Illetve
Újjászületett Magyarország egyik legszebb kastélya | Botaniq Turai Kastély
architecture

Újjászületett Magyarország egyik legszebb kastélya | Botaniq Turai Kastély

Csaknem tizenöt éven át tartó felújítási munkálatok után ismét régi pompájában látható a turai Schossberger-kastély. A franciaországi Loire-menti kastélyokat idéző szépségű épület teljes műemléki rekonstrukció keretében újult meg és luxusszállodaként él tovább, Botaniq Turai Kastély néven. A turai Schossberger-kastély 1883-ban épült neoreneszánsz stílusban, Schossberger Zsigmond báró vadászkastélyaként. Építésében kora legfejlettebb
Hullámzás a szőlőtőkék között | Lahofer borászat
architecture

Hullámzás a szőlőtőkék között | Lahofer borászat

A borkészítés évszázados hagyományai úgy találkoznak a legmodernebb technológiákkal, ahogy a régi borospincék építészeti jegyei felsejlenek a Chybik + Kristof építészei által tervezett Lahofer borászat új épületében. A Chybik + Kristof építészirodának van már tapasztalata abban, hogyan kösse össze a borvidékek hagyományait a kortárs építészettel: ők állnak a morvaországi House of Wine