fbpx
Nyomj Entert

Először rendezik meg az Építészfesztivált

Az Építészfórum az Építész Szakkollégium együttműködésével idén nyáron először rendezik meg az Építészfesztivált. A Future Perfect összművészeti alkotótábornak – amit június 27. és július 3. között rendeznek meg – a Dunaújváros területén található Szalki-sziget ad majd otthon. 

Workshopok, előadások, beszélgetések és kulturális, közösségi események szervezésével az Építészfesztivál arra vállalkozik, hogy minden évben egy-egy az építészethez kapcsolódó témát dolgozzon fel. Az idei fesztivál a jövőről való gondolkodás köré épül, melyre a reflektív és spekulatív jövő hívószavak mentén, május 20. éjfélig workshopok jelentkezését is várják.

A rendezvény célja, hogy a népszerű építőtáborok és a kulturális fesztiválok hangulatát ötvözve platformot teremtsen az építészethez és a társszakmákhoz kötődő diákok, kutatók, gondolkodók és alkotók közötti párbeszédnek, valamint teret biztosítson az építészetet érintő globális kérdések megvitatására. 


A táborról, a tematikáról illetve a workshopfelhívásról bővebb információ az Építészfesztivál honlapján olvasható.Forrás:  Építészfórum

Építészfesztivál | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük