fbpx
Nyomj Entert

Fülhallgató, amelynek minden részét láthatod

Szokatlan megoldással tűnik ki konkurensei közül a Nothing high-tech márka: olyan fülhallgatót dobtak piacra, amely nem rejti el belső mechanizmusát.

Megjelent a márka első terméke, a Nothing Ear (1) bluetooth fülhallgató, amely sokat ígérő specifikációi mellett transzparens megjelenése által válik kiemelkedővé. Az eszköz bepillantást enged a sokat látott és gyakran használt terméktípus belső felépítésébe, amelyről felhasználóként keveset tudunk. Láthatjuk a nyomtatott áramkört, a mágneseket és a mikrofont, mindez mégsem kelt sufnituningérzetet.


A Nothing Ear (1) a maga 4,7 grammjával kisebb, kényelmesebb és könnyebb is, mint az Apple azonos típusú terméke, valamint az ára is kedvezőbb, mint a piacon jelenleg elérhető többi készüléké. A fülhallgatót zajszűréssel vagy anélkül is használhatjuk, az akusztikai paramétereket pedig a készülékhez társítható alkalmazáson keresztül állíthatjuk be. Az áttetsző tokba gyorstöltőt építettek – már tíz perc töltés is elegendő energiát ad a készüléknek kilencven percnyi zenehallgatáshoz.

Nothing | Web | Instagram

Forrás: Wallpaper

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük